Yaşam
  • 5.4.2021 15:40

Süperstar Ajda Pekkan'a nazar değdi!

Yıllara meydan okuyan ünlüler denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri kuşkusuz Süperstar Ajda Pekkan oluyor. Türk pop müziğin Süperstar'ı Ajda Pekkan, 75 yaşında olmasına rağmen fit halleri ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiriyor. Ancak usta sanatçıdan son olarak üzücü bir haber geldi. Genç kızlara taş çıkaran görüntüsüyle sosyal medyada ilgi odağı olan Pekkan'a nazar değdi. İki dizi de kireçlenmeye bağlı olarak olarak su toplayan sanatçı, ameliyat oldu. Ajda Pekkan'a ameliyat sonrası kardeşi Semiramis Pekkan bakıyor...

Yıllara meydan okuyan ünlüler denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri kuşkusuz Süperstar Ajda Pekkan oluyor. Türk pop müziğin Süperstar'ı Ajda Pekkan, 75 yaşında olmasına rağmen fit halleri ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiriyor.

Adeta yıllara meydan okuyan usta sanatçı Ajda Pekkan'a nazar değdi. Hürriyet'in haberine göre Pekkan, şu sıralar minik bir sağlık sorunuyla boğuşuyor.Kireçlenmeye bağlı olarak dizleri su toplayan Pekkan, artık ağrıya dayanamayınca bıçak altına yatmak zorunda kalmış.

Ameliyatla dizlerindeki soruna müdahale edilen Süperstar'a sonrasında doktoru yatak istirahati vererek ayağa kalkmasını yasaklamış.Ajda Pekkan, geçen yıl pandeminin başında Bodrum'daki yazlık evine yerleşmişti. Burada bir çiftlik kurarak tamamen Bodrum'a yerleşmek için kolları sıvayan Pekkan, Arnavutköy'deki evini de kiraya vermişti.Ancak şimdi tedavi için İstanbul'da kalmak zorun kalan Süperstar, evini kiraya verdiği için çok pişman olmuş.

Bu süreçte kendisine en büyük desteği ise kardeşi Semiramis Pekkan veriyor.

Semiramis Hanım, ablası için kendi evinin üst katını tahsis ederek ameliyat sonrasını bakımını üstlenmiş.


 


 

Güncellenme Tarihi : 5.4.2021 15:43

İLGİLİ HABERLER