Suriye'den korkunç görüntüler!..
Halep resmen harabe olmuş.
Suriye'den gelen bu görüntüler yaşanan iç savaşın dehşet yüzünü yansıtıyor.
Fotoğraflar Halep'ten çekildi.
Özgür Suriye Ordusu'nun kontrolü ele geçirmek Esad güçlerinin ise muhalifleri toptan ortadan kaldırmak için çetin bir savaşa girişti güzelim Halep, harabeye dönmüş durumda.
Esad güçleri Halep'in özellikle dış mahallerini ve Halep'in Al edaa bölgesini havadan uçaklarla bombalıyor.Yerden de topçu ateşine tutuyor.Bombalanan Halepte binalerin büyük kısmı çökmüş halde.
Dar El Şifa hastanesi yakınında bombardıman sırasında ölen oğlununun cansız bedenini kucaklayan bir baba yürekleri dağladı.
Birleşmiş Milletler'e göre 18 aydır iç karışıklık yaşanan Suriye'de toplam 30 bin kişi hayatını kaybederken 200 bin civarında da yaralı var.700 bin Suriyeli ülkesini terkederek komşu ülkelere kaçtı.
Halep'te yoğunlaşan çatışmalarda Özgür Suriye Ordusu'nun keskin nişancıları, ordu birliklerini mahalleye sokmuyor.
Çatışmalarda her iki tarafta büyük kayıp verirken sokaklardaki gencecik insanların cesetleri yürek dağladı.
HABERVİTRİNİ ÖZEL HABERİDİR. LİNK VERMEDEN KULLANILAMAZ
İŞTE O DEHŞET GÖRÜNTÜLER