SUUDİ PRENS ABDULLAH BİN ABDÜLAZİZ :"BATI MEDYASI TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARINI HEDEF ALIYOR"
KAYNAK : Haber Vitrini
BEYRUT - Suudi Veliaht Prensi Abdullah Bin Abdülaziz, batı medyasının Arabistan'ı kötüleme adı altında tüm dünya müslümanlarını hedef aldığını iddia etti.
Globalleşmenin Müslümanlara etkisinin tartışıldığı Uluslararası İslam Konferansı'nda bir konuşma yapan Prens Abdullah, "Arabistanı hedef alan batı medyasının arkasında bilinen bazı politik güçler var. Ancak onların hedefinde sadece Arabistan, Irak ya da Sudan yok. Asıl hedefleri İslam ve tüm Müslüman ülkeler. Bu yüzden Müslümanların yapılan provakasyonlara aldanmaması ve sabırlı olması gerekmektedir" dedi.
Suudi Arabistan, 11 Eylül saldırılarına katılan 19 kişiden 15'inin Arabistan vatandaşı olması ve Usame Bin Ladin'in Arabistan'ın önemli bir ailesine mensup olması gibi nedenlerle son bir yıldır batı medyasının yoğun karalama çalışmalarına maruz kalıyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:33