Asayiş
  • 4.12.2022 14:57

Tacize uğrayan iki kızı korumak isterken vahşice öldürüldü!

Afyonkarahisar'da taciz edilen iki genç kızı kurtarmaya çalışırken, 8 yerinden bıçaklanarak öldürülen 36 yaşındaki Engin Taş'ın acılı babası Zeki Taş SABAH'a konuştu. Acılı baba "Acım çok büyük. 36 yaşındaki gencecik oğlum iyilik yaparken öldürüldü. İyiliğinin kurbanı oldu. Bu zanlılar suç makinesi. Oğlum taciz edilen iki kızı kurtarmak için kendini feda etti. Kadına kalkan eller kırılsın artık. Bu insanlar cezaevinden çıkmasın. Yasa değiştirilsin" dedi. 

 Afyonkarahisar'da Kadınana Caddesi üzerinde geçtiğimiz çarşamba günü meydana gelen olayda Engin Taş (36) , taciz edilen iki kızı kurtarmaya çalışırken, bıçaklanarak öldürüldü. Engin Taş'ı öldüren zanlılar Serkan Ç. (19) ve yeğeni V.Ç. (16) olaydan sonra yakalanıp, gözaltına alındı.

Engin Taş'ın çalıştığı fırına gelen iki genç kızın kendisinden "ağabey 2 kişi bizi takip ediyor. Bize yardım et?" diyerek yardım istediği, bunun üzerine de Taş'ın kızların gösterdiği Serkan Ç., ve V.Ç.'yi uyardığı öğrenildi. Daha sonra Taş, çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.

İYİLİK YAPMAK İSTERKEN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

SABAH'a konuşan acılı baba Zeki Taş, öldürülen oğlunun, en büyüğü 14, en küçüğü 6 yaşında 3 çocuğu olduğunu söyleyerek "Benim oğlum iki genç kızı kurtarmak isterken, iyilik yapmak isterken vahşice öldürüldü. Ne alkol, ne sigara kullanırdı. Onun çocukları yetim kaldı. Tacizden kızları kurtarmak isterken öldürüldü. Eşinin ve çocuklarının hayalleri yarım kaldı" dedi.

BU KATİLLER SUÇ MAKİNESİ

Başta AK Parti olmak üzere tüm parti yetkililerinin kendisini arayıp, başsağlığı dilediğini belirten Zeki Taş "Kadına kalkan eller kırılsın artık. Yasa değişikliği yapılsın. Benim çocuğumu öldürenlerin suç dosyası kabarık.Taciz, rüşvet her şey var. Bunlar okul önlerinde annelerin babaların çocuklarına verdikleri harçlıkları toplamak için haraç çetesi kurmuş. Oğlumu 8 yerinden bıçaklamışlar, çift bıçak kullanmışlar.

Güncellenme Tarihi : 4.12.2022 15:02

İLGİLİ HABERLER