Asayiş
  • 31.1.2007 10:18

TALİHSİZ TAKSİCİYİ 24 YERİNDEN BIÇAKLADILAR

Beşiktaş'ta müşteri olarak aldığı 2 kişi tarafından bıçaklanan taksici hastanede hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırılan taksici, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Edinilen bilgiye göre, Çırağan Oteli önünden aldığı 2 müşteri ile ayrılan taksi sürücüsü Fahrettin Berber, gece saat 02.30 sıralarında Kuruçeşme Muhtar Ali sokak içerisinde vücudunun 24 yerinden bıçaklanmış olarak bulundu. 34 TJY 69 plakalı taksisinin içerisinde yaralı olarak bulunan Fahrettin Berber'e ilk müdahale olay yerine gelen vatandaşlar tarafından yapıldı. Fahrettin Berber (37) daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, taksinin üzerinde inceleme yaparken, önce gasp üzerinde yoğunlaştı. Yapılan araştırmalar sonucunda taksicinin parası ve cep telefonunun takside olduğu tesbit edilirken, taksinin de kaldırıma çarptığı tespit edildi. Hastanede 24 yerinden bıçaklandığı belirlenen Fahrettin Berber'in ilerleyen dakikalarda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Olayın yaşandığı Muhtar Ali sokağa gelen arkadaşları, taksici Fahrettin Berber'i en son olarak Çırağan Sarayı'nın önünden 2 müşteri aldığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:27

İLGİLİ HABERLER