Asayiş
  • 11.8.2009 17:11

TALİHSİZLİĞİN BU KADARI!...

TRABZON Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 67 yaşındaki Hamdi Özyazıcı, taburcu olacağı gün yatağının baş tarafını kaldırınca kafasına pencere düştü. Özyazıcı'nın kafasına 8 dikiş atıldı.

Olay, 2 gün önce Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. 1996 yılında geçirdiği beyin kanaması nedeniyle felç olan PTT emeklisi 67 yaşındaki Hamdi Özyazıcı rahatsızlanınca hastaneye getirildi ve Nöroloji servisinde tedavi altına alındı. Özyazıcı, tedavisinin ardından taburcu olacağı gün rahat etmek amacıyla yatağının baş tarafını kaldırmak isteyince yatağın üzerindeki pencerenin bir kanadı kafasına düştü.

Olay anında eşinin yalnız olduğunu ve onu kırık cam parçaları arasında kanlar içinde bulduğunu belirten Fatma Özyazıcı, “Eşimin kafasından kanlar akıyordu. Bağırıp hemşireleri çağırdım. Doktorlar müdahale etti. Kafasına 8 dikiş atıldı” dedi.

Trabzon Numune Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ekrem Algün, “Pencerenin zorlamadan dolayı düştüğü söylendi. Şu an hastamızın durumu iyi. Herhangi bir sorun yok” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER