
TARAFTAR KEWELL'IN KALMASINI İSTİYOR
İSTANBUL - Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla efsaneleşen Gheorghe Hagi'den sonra en sevilen yabancı oyuncuların başında gelen Harry Kewell ile yeni sözleşme imzalanmasını isteyen binlerce taraftar, internet ortamında oluşturdukları blog ve forumlarla sarı-kırmızılı yönetime seslerini duyurmaya çalışıyor.
Sportmen kişiliği ve sempatik tavırlarıyla bütün futbolseverlerin beğenisi toplayan Avustralyalı futbolcunun takımdan ayrılmasını istemeyen taraftarların sayısı 4 bine yaklaştı.
Bunun dışında farklı platformlarda çok sayıda blog ve grup açan sarı-kırmızılı taraftarlar, buralardaki yorumlarında ''Oz Büyücüsü'' lakaplı Kewell ile yeni sözleşme imzalanması gerektiğini ifade ediyorlar.
2008-2009 sezonunun başında İngiltere'nin Liverpool takımından transfer edilen Harry Kewell, Galatasaray'da görev aldığı iki sezonda toplam 65 resmi maçta forma giyip, 27 gol kaydetti.