Spor
  • 25.11.2017 19:25

Taraftar Latovlevici'yi yuhaladı Tudor çıldırdı

Galatasaray taraftarları arasında Iasmin Latovlevici kavgası çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlardan bazıları, etkisiz gördükleri Rumen sol beki ıslıklayarak protesto etti. Buna sinirlenen bazı taraftarlar ise, "Islıklayan taraftar defolsun gitsin" diye bağırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor 66.dakikada Latovlevici'nin ıslıklanması üzerine tribüne dönüp " Ne yapıyorsunuz" diyerek el kol hareketi yaptı. Tribünler Tudor'a da tepki gösterdi.

Latovlevici'ye olan tepkiler ikinci yarıda doruğa çıktı. Başakşehir maçındaki etkisiz futboluyla elelştirlerin merkezine alınan tecrübeli futbolcu, Aytemiz Alanyaspormücadelesinin ikinci devreside top ayağına her geldiğinde ıslıklandı.

OYUNDAN ÇIKARDI

Tudor, tribünlerle Latovlevici yüzünden tartıştıktan 4 dakika sonra Linnes'i oyuna aldı. Bir grup Latovlevici'yi alkışlarken tribünlerin bir kısmı Romen sol beki ıslıkladı. Tribünler daha sonra Linnes diye bağırdı

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederken, maçta ilginç bir olay da yaşadı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan sarı-kırmızılıların sol beki Iasmin Latovlevici, performansından dolayı taraftarlardan tepki gördü. Rumen futbolcu, topu her ayağına aldığında sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklandı. 

Müsabakanın 65. dakikasında Teknik Direktör Igor Tudor da taraftarlara niye ıslıklıyorsunuz diye serzenişte bulundu. Latovlevici, karşılaşmanın 70. dakikasında oyundan çıkararak, yerini Martin Linnes'e bıraktı.

 

Güncellenme Tarihi : 25.11.2017 22:34

İLGİLİ HABERLER