
TARAFTARLAR ALEMCİ JO'YU TOPA TUTTU
Rijkaard'ın oyuna sokmak için çağırdığı Jo kulübeye doğru giderken Ali Sami Yen'den büyük protesto başladı.Tarafkarlar ıslaklarda Jo'yu protesto ederken maç içinde topun her Jo'ya gelişinde ıslık ve küfürler havada uçuştu.
JO'NUN KREDİSİ KALMADI-
Sarı-kırmızılı takımın devre arası flaş transferleri arasında gösterilen Jo Alves, basına yansıyan haberleri ve düşük performansıyla taraftarların gözünden düşerken, Diyarbakırspor karşılaşmasında tepkilerin odağı oldu.
Maça yedek başlayan ve devre arasında saha içinde ısınan Jo, taraftarlarca ıslıklandı. Brezilyalı oyuncunun ayağına her top geldiğinde tribünlerden bir anda ıslıklar gelirken, bir süre devam eden bu duruma Jo'nun hiçbir tepki göstermediği görüldü.
Daha sonra ikinci yarıda Rijkaard'ın oyuna aldığı Jo, ıslıklar ve ''Alemci futbolcu istemiyoruz'' tezahüratları içinde sahaya girerken, saha dışına çıkan Baros, sevgi gösterileriyle karşılandı.
-BAROS'TAN ''HAT-TRİCK''-
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Milan Baros, Diyarbakırspor ağlarına 3 gol birden atarak ''Hat-trick'' yaparken, sarı-kırmızılı takım da 3 maç sonra hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.
Sakatlığı nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarların gollerinden mahrum kaldığı Baros, sakatlıktan dönüşü sonrası Ankaragücü maçının ardından Diyarbakır filelerini 3 kez havalandırdı ve gol sayısını 9'a yükseltti.
-TRİBÜNE GİDEN TOP BAYILTTI-
Karşılaşmanın ikinci yarısında Diallo'nun uzaklaştırmak için vurduğu top, tribünde bir taraftarın yaralanmasına neden oldu.
Topun çarptığı taraftar baygınlık geçirirken, sağlık ekibi tribünde taraftara ilk müdahaleyi yaptı.