Spor
  • 23.1.2023 14:33

Taraftarlar Mostafa Mohamed için deliriyor!

Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed gollerini sürdürüyor. Mısırlı yıldız, Fransa Kupası'nda takımının Thaon'u penaltılarla yendiği maçta son vuruşu gole çevirerek turu getirdi. Mostafa için Twitter'da ve taraftar sitelerinde olumlu yorumlar yapılıyor. 25'lik golcü için, "Yeni Sala'mız Mostafa" ve "Depay gelse Mostafa'dan fazla gol atamaz" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'ın sezon başında 250 bin Euro'ya Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed gollerini sürdürüyor. 25 yaşındaki Mısırlı yıldız, Ligue 1'de 15 Ocak'ta takımının yaptığı Montpellier maçında fileleri sarsmıştı. Mostafa bu sezon ligdeki 5, toplamda ise 8. golünü kaydetmişti. Mostafa, dün takımının Fransa Kupası son 32 turunda oynadığı Thaon maçında da sahneye çıktı.

SON PENALTIYLA SORUMLULUK ALDI
Thaon deplasmanında 90 dakikada 0-0 bitti. Uzatmalarda da gol sesi çıkmadı. Penaltılara giden mücadaleyi Sarı-Yeşilliler 4-2 kazanmayı başardı. Nantes'ta son penaltı golünü Mostafa Mohamed atarken, turu geçmenin sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Maça ilk 11'de başlayan Mostafa 120 dakika sahada kaldı.

6 MİLYON EURO'YA YENİ SALA'YI BULDUK
Nantes taraftarlarının üye olduğu ve yorumlarda bulunduğu nantesforum.com sitesinde Mostafa Mohamed'e övgülerde bulunulurken, takımda yaratıcı bir orta saha eksikliği olduğu ifade ediliyor. Mostafa Mohamed için, "Sadece 6 milyon Euro'ya yeni Sala'yı bulduk" ifadeleri kullanılıyor. Nantes'ta 2015 ile 2019 yılları arasında forma giyen Emiliano Sala, bilindiği gibi Cardiff'e transfer olmak üzere yol çıktıktan sonra uçak kazasında hayatını kaybetmişti.

15 HAZİRAN'A KADAR SÜRESİ VAR
Nantes, sezon başında Mostafa için 250 bin Euro kiralama bedeli öderken, 15 Haziran 2023 tarihine kadar opsiyon hakkını kullanması halinde futbolcuyu 5 milyon 750 bin Euro karşılığında bonservisini alma hakkına sahip.

DEPAY GELSE MOSTAFA'DAN FAZLA ATAMAZ
Fransız taraftarlar, Mostafa Mohamed'in performansını çok beğendiğini ifade ederken, oyuncunun kesinlikle kalmasını talep ediyor. Yapılan yorumlar arasında, "Şu anda Memphis Depay gelse Mostafa Mohamed'den daha fazla gol atamaz. Bize yaratıcı bir orta saha oyuncusu lazım" sözleri bulunuyor.

15 HAZİRAN'A KADAR SÜRESİ VAR
Nantes, sezon başında Mostafa için 250 bin Euro kiralama bedeli öderken, 15 Haziran 2023 tarihine kadar opsiyon hakkını kullanması halinde futbolcuyu 5 milyon 750 bin Euro karşılığında bonservisini alma hakkına sahip.

Güncellenme Tarihi : 23.1.2023 14:35

İLGİLİ HABERLER