Spor
  • 9.8.2022 00:34

Taraftarlardan Jorge Jesus’a Arda Güler isyanı!

Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Ümraniyespor'u ağırladı. Ligin yeni ekibi Ümraniyespor, deplasmanda Fenerbahçe'yi oldukça zorladı. Tam 6 gol atılan mücadele, 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Lige kayıpla başlayan sarı-lacivertli ekipte, yeni transferlerden Gustavo Henrique'nin performansı eleştirilirken Jorge Jesus'un Arda Güler kararı da taraftarları adeta isyan ettirdi. 

JORGE JESUS'A İSYAN!

Fenerbahçe taraftarları, Ümraniyespor karşısında süre alamayan genç yıldız Arda Güler'den dolayı teknik direktör Jorge Jesus'u eleştirdi.Sarı-lacivertli taraftarlar, genç oyuncunun oyuna girmesi gerektiğini savunarak bu karardan dolayı Portekizli çalıştırıcının yanlış karar verdiğini belirtti.

Sosyal medyada kısa süre içerisinde en çok konuşulan isim olan Arda Güler, sarı-lacivertli ekibin yeni 10 numarası olmuştu.

10 NUMARA ARDA'YA EMANET

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımında bu sezon 10 numaralı formayı 17 yaşındaki Arda Güler'in giyeceğini duyurdu.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, genç oyuncuya 10 numaralı formanın başkan Ali Koç ve teknik direktör Jorge Jesus tarafından verildiği belirtilerek, "Genç yaşında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Arda Güler'e, Fenerbahçe tarihine geçen 10 numaralı oyucular arasına adını yazdıracağına gönülden inandığımız, zaferlerle dolu serüveninde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

GUSTAVO HENRIQUE'YE SERT TEPKİ

Fenerbahçe'de bu sezon Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae'nin yerine kadroya katılan Gustavo Henrique, ilk lig maçında tepki topladı.

Brezilyalı savunmacı, maç içerisindeki oyunuyla eleştirilirken son dakikalardaki hareketiyle de gündem oldu.Maçın son dakikalarına girilirken Fenerbahçe'nin gol aradığı sıralarda kendi yarı sahasında topu direkt olarak taca vurması, tribünlerin tepkisini çekti.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 9.8.2022 00:37

İLGİLİ HABERLER