Yaşam
  • 20.10.2022 21:34

Tatlıses'in kızını kızdıran ilişki sorusu!.. 'Ne münasebet! Yetmiyor mu bir tane?'

KAYNAK : MİLLİYET

İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun yıllardır aşk yaşadığı meslektaşı Levent Dörter ile geçtiğimiz hafta dünyaevine girdi. Dilan Çıtak, önceki gün Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Programda kendisine "Açık ilişki yaşamak normal midir?" sorusu soruldu. Çıtak, soru karşısında önce şaşırdı sonra içtenlikle yanıt verdi.


Dilan Çıtak Tatlıses (32) ve uzun süredir birlikte olduğu Levent Dörter (42), geçtiğimiz mayıs ayında aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanıp, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Çiftin yüzüklerini İbrahim Tatlıses ve yapımcı Polat Yağcı takmıştı. Basın mensuplarına "Bana 'Mutlu musunuz?' diye sormayın" diyerek takılan sanatçı, "Her babaya ne sorulursa sorulsun, böyle bir günde 'Mutluyum' der. Çok mutluyum, Levent de çok düzgün, terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabii ki. Düğünde görüşürüz" açıklamasını yapmıştı.

“O NASIL BİR HAMLEYDİ?”

'İmparator' lakaplı Tatlıses'in, kurdeleyi kestikten sonra kızı Dilan'a elini öptürürken; damadını nazikçe geri çevirmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Bu anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili; "Oğluna da elini vermemişti", "O nasıl bir hamleydi?", "Kayınpeder olmayı kabul etmiyor sanırım" şeklinde yorumlar yapmıştı.

"KİMSEYE EL ÖPTÜRMEM"

Usta sanatçı, Twitter hesabından konuyla ilgili olarak; "Ben sadece damadıma değil, kimseye el öptürmem. Bunu tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır" açıklamasını yapmıştı.

Dilan Çıtak Tatlıses: Ne münasebet Yetmiyor mu bir tane

ÜÇ FARKLI GELİNLİK

Tüm bunların ardından Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter, geçtiğimiz hafta nikâh masasına oturdu. Çiftin nikah şahitliğini yapımcı Polat Yağcı ve şarkıcı Tan Taşçı yaptı. Ünlü çifti bu özel günlerinde ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. 32 yaşındaki Dilan Çıtak Tatlıses, düğünde üç farklı gelinlik giydi.

Dilan Çıtak Tatlıses: Ne münasebet Yetmiyor mu bir tane

İBRAHİM TATLISES KIZINI YALNIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz ay Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses de kızının yanındaydı. Kızına sarılıp duygusal anlar yaşayan ünlü türkücüyü yine kızı Dilan teselli etti.

Dilan Çıtak Tatlıses: Ne münasebet Yetmiyor mu bir tane

TATLISES NİKAHTA 'HAYIR' DİYE BAĞIRDI

Tatlıses, nikah memurunun Dilan Çıtak'a "Eş olarak kabul ediyor musun?" sorusu üzerine araya girdi. Bir anda "Hayır" diyerek bağıran İbrahim Tatlıses, tepkisiyle herkesi güldürdü. Dilan Çıtak Tatlıses de güldü ve hemen ardından 'Evet' dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses: Ne münasebet Yetmiyor mu bir tane

DUDAK UÇUKLATAN HEDİYE

Gelini Yasemin Şefkatli'ye de altın kemer armağan eden 70 yaşındaki İbrahim Tatlıses, kızına da altın kemer hediye etti. Altın kemerin değerinin 600 bin TL olduğu iddia edildi.

Dilan Çıtak Tatlıses: Ne münasebet Yetmiyor mu bir tane

"BABAMIN SAÇLARI DA BÖYLEYDİ"

Düğünüyle bir süredir gündemde olan Dilan Çıtak, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Çağlayan, şarkıcı Dilan Çıtak'a "Saçlarını nasıl yıkıyorsun?"  diye soru yöneltti. Saçlarını iki günde bir yıkadığını söyleyen Dilan Çıtak, "Babamın da saçları böyleydi, bonustu gençken" yanıtını verdi.

"HİÇ BENLİK DEĞİL"

Armağan Çağlayan, daha sonra "Açık ilişki yaşamak normal midir?" diye sordu. İbrahim Tatlıses'in kızı soru karşısında şaşırdı ve şunları söyledi:

Dilan Çıtak Tatlıses: Ne münasebet Yetmiyor mu bir tane


No. Hiç benlik değil ne münasebet, bir tanesi yetmiyorsa ne yapacağım. Yetmiyor mu bir tane? Saygı duyarım ama bence anormal.

 

Güncellenme Tarihi : 20.10.2022 22:14

İLGİLİ HABERLER