Gündem
  • 25.12.2013 17:20

Tayyip Erdoğan'dan Baykal sürprizi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu operasyonların bir komplo olduğunu belirterek aynı komplonun geçmişte Baykal'a da yapıldığını belirtti

Bizi sevsin veya sevmesin, bize oy versin veya vermesin. Bu komple sadece Ak Parti'ye değil Türk milletine bir komplodur.
  Hangi partiye oy verirseniz verin ama bu komployu görün.
 
Bu komplonun benzerleri Adnan Menderes'e merhum Erbakan'a  Turgut Özal'a ve sayın Baykal'a da  yapıldı. Bu komploya sen sert tepki vermezsek Türkiye üzerinde oynan oyunlar devem edecektir. Milletim bu medyanın sermaye çevrelerinin asıl niyetlerini görsün ve anlasın. Meselenin yolsuzluk değil. Türkiye ekonomisi olduğunu bilsin.
Bu çirkin operasyondan çok daha güçlü çıkarak yeni Türkiye'yi daha da ileri taşıyacağız. Olay sadece 17 Aralık'ta başlayan operasyon değildir. Bundan sonra da bunlar devam edecektir. Tüm teşkilat olarak bunlarla savaşacağız. En küçük bir bundan sonra rehavete yer yok.
 
Bu süreç yeni Türkiye'nin istiklal mücadele sürecidir.
 
Biz bedduaya lanet, duaya evet diyeceğiz. (Bu sözün arkasından Erdoğan dakikalarca ayakta alkışlandı)
 
Bize milletimizn hayır duası yeter

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:03

İLGİLİ HABERLER