Gündem
  • 31.8.2017 16:17

Tayyip Erdoğan'dan Çapa Tıp Fakültesi'ne sürpriz ziyaret

Recep Tayyip Erdoğan, önce İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören bir yakınını, ardından da Ataşehir'de Ülkerspor Arena'da antrenman yapan 12 Dev Adam'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, arefe gününü İstanbul'da geçiriyor. Önce Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören bir yakınını ziyaret eden Erdoğan, yaklaşık 1 saat süren bu ziyaretinin ardından Ataşehir'e geldi. Ataşehir'de Ülkerspor Arena'da antrenman yapan 12 Dev Adam'a moral ziyareti gerçekleştiriyor.

Erdoğan'ın Milli Basketbol Takımı'nın idmanını da izleyeceği öğrenildi.


İLK DURAK ÇAPA TIP FAKÜLTESİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesine gelerek diyabet hastalığından dolayı bacağı kesilen bir yakınını ziyaret etti. 

İHA'nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde bulunan Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'na geldi. Erdoğan, burada diyabet hastalığından dolayı bacağı kesilen bir yakınını ziyaret etti. 

Daha sonra aynı bölümde yatan diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık bir buçuk saat sonra makam aracına binerek hastaneden ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 31.8.2017 16:19

İLGİLİ HABERLER