Seval Çalışkan, aşk yaşadığı kişiden hamile kalınca, daha önce öldürülen 22 yaşındaki Güldünya Tören ile yine sevdiği gencin tecavüzüne uğradığı için babası tarafından katledilen 14 yaşındaki Nuran Halitoğulları'yla aynı sonu paylaştı. Talihsiz Seval Çalışkan, derin uykuda babası tarafından acımasızca öldürüldü.
51 yaşındaki 5 çocuk babası Celal Çalışkan, 10 yıl önce eşi ölünce oturduğu Malatya'dan çocuklarını alıp İskenderun'a göç etti. İnşaat işçisi olan baba Çalışkan'ın kızı Seval Çalışkan, sık sık evden kaçtı. Son olarak 1 ay önce kayıplara karışan kızı Seval'i arkadaşlarında bulup geri getiren baba Çalışkan, kızına tecavüz edildiğini duydu.
Çılgına dönen baba Çalışkan, kızı Seval'i uyuduğu sırada çanta askısıyla boğazını sıkarak öldürdü. Ardından polisi arayan baba Çalışkan teslim oldu. Orhantepe Mahallesi'nde geçen Cuma günü meydana gelen olayın ardından, katil zanlısı baba uzun süre suskun kaldı. Daha sonra verdiği ifadesinde kızının tecavüze uğradığını, kötü yola düştüğünü ileri süren Çalışkan, ''Tecavüze uğradıktan sonra durumu polise bildirmek istedim. Ancak kızım tecavüze uğradığını kabul etmedi. Namusumu temizlemek için kızımı öldürdüm ama evlat acısı çekiyorum'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:33