Gündem
  • 27.3.2023 01:53

Temel Karamollaoğlu Fatih Erbakan'a kafayı taktı

CHP'nin kuyruğuna takılan Temel Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a gönderme: Biz iki günde çark etmeyiz
Geçmişte CHP'nin müslümanlara yaptıklarını bir kalemde silip, CHP ve HDP'nin iktidar olması için var gücüyle çalışan Karamollaoğlu, Fetih Erbakan'ı kaypaklıkla itham etti..

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasını eleştirerek “Şartların yeri geldiği zaman zor olduğunu ben de görüyorum. Ama bizi maalesef üzen, hayra vesile olur diye düşündüğümüz, Yeniden Refah Partisi'nin yaptığını yapamayız. İki günde çark edemeyiz. Yani hangi şartlardan dolayı böyle hızlı bir çark yaptılar onu bilmiyorum. Ama attıkları adımın, verdikleri kararın kendileri için faydalı olduğu kanaatinde değilim" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin il başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Genişletilmiş İl Divanı Toplantısı'na katıldı. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimle ilgili yapılması planlanan çalışmaların anlatıldığı toplantının 'Siyasal Konuşmalar' bölümünde konuştu. Karamollaoğlu, “Bir seçime gidiyoruz. Ülkemizin bugünkü şartlarda, adeta yeniden şekillenmesi için adımlar atmaya gayret ediyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz, zor kararlar almak mecburiyetindeyiz. Ancak şunu unutmayalım, Bizim davamız haktır. Biz bu davadan hiçbir zaman dönmeyeceğiz" diye konuştu.

"YRP'NİN YAPTIĞINI YAPMAYIZ"
Seçimde en iyi sonucu almak için gayret göstereceklerinin altını çizen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Şartların yeri geldiği zaman zor olduğunu ben de görüyorum. Ama bizi maalesef üzen, hayra vesile olur diye düşündüğümüz, Yeniden Refah Partisi'nin yaptığını yapamayız. İki günde çark edemeyiz. Yani hangi şartlardan dolayı böyle hızlı bir çark yaptılar onu bilmiyorum. Ama attıkları adımın, verdikleri kararın kendileri için faydalı olduğu kanaatinde değilim. Yalnız bir şey oldu, milletimizin gözü açıldı. Bu önemli Biz bu seçimlerde gerçekleri ortaya koymaya gayret göstereceğiz. Biz adalet istiyoruz, hakkaniyet istiyoruz. Biz yolsuzlukların olduğu bir ülkede yaşamak istemiyoruz, israfın zirveye çıktığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 27.3.2023 01:59

İLGİLİ HABERLER