Gündem
  • 21.11.2022 00:21

Temel Karamollaoğlu itiraf etti.. Son toplantıda adayı konuştuk

Karamollaoğlu: Adayımızı yıl sonundan önce açıklamayız

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, altılı masanın adayıyla ilgili, "Çok uzatmayız ama bu yılın sonundan önce bir açıklama olmaz" dedi. Karamollaoğlu ayrıca adaylığın son toplantıda "kısaca" gündeme geldiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının seçim tarihi belli olduktan sonra açıklanacağını söyledi.

Karamollaoğlu, Almanya'nın Duisburg kentinde düzenlenen "Seçime Hazırlık; Avrupa Hamle" toplantısında gazetecilere açıklamada bulundu.

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının sorulması üzerine Karamollaoğlu, "Son toplantımızda bu kısaca gündeme geldi ama bizim prensip olarak aldığımız karar, seçim tarihi belli olduktan sonra cumhurbaşkanı adayını görüşüp açıklamak." dedi.

Karamollaoğlu, bu yılın sonundan önce bir açıklama olmayacağını belirterek, "Yılbaşından sonra hadiselerin gelişmesine ve atmosfere bakarak bir açıklama yapabiliriz. Çünkü bu bizde de dünyada da bir alışkanlıktır, seçim tarihi belirlenmeden adaylar açıklanmaz." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 21.11.2022 00:25

İLGİLİ HABERLER