Spor
  • 16.4.2006 00:02

TERİM: ''ALMANYA'DAKİ GENÇLERİMİZİN POTANSİYELİ ÖNEMLİ''

BERLİN - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa'da yaşayan Türk gençlerinin potansiyelinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
     Terim, yardımcıları Oğuz Çetin, Ali Kemal Denizci ve Müfit Erkasap ile birlikte bugün Almanya'nın başkenti Berlin'deki Swissotel'de, Türk Spor Merkezi tarafından Berlin'deki Türk spor kulüplerinin başkanları ve teknik adamları için düzenlenen bir toplantıya katıldı.
     Terim, burada yaptığı konuşmada, ''Avrupa'da, özellikle de Almanya'da yaşayan gençlerimizin potansiyeli bizim için çok önemli. Bunu her zaman söyledik, ancak bugüne kadar buraya gelememiştik. Şimdi geldik. Zaten Berlin'e çıkartma yapmayı düşünüyorduk. Bu daha başlangıç. Burada başka yerlere de gideceğiz'' dedi.
     Milli takıma daha fazla yetenekli oyuncu kazandırmak istediklerini belirten Terim, ''Yetenekli oyunculara her fırsatı vermeye hazırız. Yetenekli gençlerimizin sayısını nasıl artırırız diye düşünüyoruz. Fikirlerin uygulanması için her türlü çabayı harcayacağız'' diye konuştu.
     Türk spor kulüplerinin yöneticilerinden fikir almak istediklerini, bu işe verdikleri önemi göstermek amacıyla da bizzat Berlin'e geldiğini ifade eden Terim, ''Bizim sıkıntılarımız var, sizin de sıkıntılarınız var. Bunları konuşursak çözeriz. Milli takıma daha fazla oyuncu kazandırmak istiyoruz. Biz sizin önerilerinizi dinleyeceğiz. Bizden de öneriler gelecek. Güzel fikirlerin ortaya çıkacağını düşünüyorum'' dedi.
     Terim, konuşmasının sonunda, kulüp yöneticileriyle yapacakları görüş alışverişinin yanlış anlaşılmalara yol açmaması için, basın mensuplarından toplantı salonunu terk etmelerini istedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:54

İLGİLİ HABERLER