
Terim Belhanda'yı sattırmadı
ASLAN’IN Faslı orta saha oyuncusu Belhanda için Galatasaray’a birçok teklif geldi.
Ancak Teknik Direktör Fatih Terim, tecrübeli oyuncunun takımda tutulmasını istedi. Çok astronomik bir teklif gelmediği sürece Belhanda takımda kalacak.
Bakayoko'da rakip
G.Saray orta saha transferi için Chelsea’de forma giyen Bakayoko ismini gündemine almıştı. Michael Seri formülüyle Fransız orta sahayı kiralamak isteyen Galatasaray’a Napoli rakip oldu.
İTALYAN basınından Sky Sport Italia’nın haberine göre; geçen sezonu Milan’da kiralık olarak geçiren Tiemoue Bakayoko, bu kez Napoli formasıyla Serie A’ya geri dönebilir. Napoli, Chelsea’nin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Bakayoko’ya yöneldi. Galatasaray’ın da istediği Fransız futbolcunun geleceğinin yakın zamanda belli olması bekleniyor. Öte yandan Telegraph’ın haberine göre; Chelsea, yaz transfer döneminin son ayında Bakayoko için gelecek teklifl eri dinlemeye karar verdi.
SENELİK 2.8 MİLYON MAAŞ
Bakayoko’nun yeni sezonda Chelsea kadrosunda olmayacağı ifade ediliyor. Galatasaray, Tiemoue Bakayoko’yu ‘Seri’ formülü ile kadrosuna katmaya çalışıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, Fulham’dan renklerine bağladığı Seri ile aynı şartlarda Bakayoko’yu da kiralamayı planlıyor. Galatasaray, 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için Chelsea’ye 1.5 milyon euroluk teklif yapacak. Galatasaray, Fildişi Sahilli asıllı Fransız oyuncuya da vatandaşı Seri’ye olduğu gibi 2.8 milyon euro garanti para önerecek.
Brezilya basını, Cuellar'ın Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığını duyurdu
Aslan'ın ön libero adayları arasında yer alan Gustavo Cuellar’ın Galatasaray’da forma giymek için çok istekli olduğu belirtildi.
Brezilya basınında yer alan haberlerde, “Cuellar, Galatasaray’ın teklifini kabul etmeye hazır. Uzun süredir Avrupa’da oynamak istiyordu. Bu onun için büyük bir fırsat” ifadelerine yer verildi. Sözleşmesinde serbest kalma maddesi 50 milyon euro olarak yer alan 26 yaşındaki ön libero için Galatasaray’ın 3 milyon euro teklif ettiği, görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
AKŞAM
Güncellenme Tarihi : 6.8.2019 12:58