Spor
  • 30.7.2009 00:14

TERİM: DÜNYA KUPASI'NA KATILMA ÜMİDİMİZ HİÇ DEĞİŞMEDİ

İSTANBUL - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası'na katılma ümitlerinin hiç değişmediğini, eylül ayındaki Estonya ve Bosna-Hersek maçlarında ellerinden gelenin fazlasını yapmak zorunda olduklarını söyledi.
Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda yapılan Pro Lisans Diploma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Terim, ligin erken başladığı yönündeki eleştirilerle ilgili olarak şöyle konuştu:
''Başlama tarihi, ne zaman başlarsanız başlayın sorun oluyor. Ama eğer hafta içi oynama özverisinde bulunabilirsek hiçbir zaman bu tarihte başlamayabiliriz. Bir ikincisi de devre arasını uzatmadan, en kısa sürede devam ederek bunun önüne geçebiliriz. 9-16 Ağustosta başlayan birçok lig var, ama biz bunu alışkanlık haline getirdik. Sıcak, erken, geç, soğuk, hepsinden şikayet ediyoruz. Bunlar belirli bir plan dahilinde yapılıyor. Avrupa kupalarını, milli maçları düşünmek lazım. Yoksa Futbol Federasyonu Planlama Dairesi kimseyi sıcakta oynatmak istemez.''
Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyen Terim, ''Herkese başarılar diliyorum. İnşallah çok daha çekişmeli, çok heyecanlı, çok kaliteli bir lig olacaktır'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER