Spor
  • 2.12.2011 00:35

TERİM GENÇ YILDIZA ONAY VERDİ...

Fatih Terim, Galatasaray yönetimine Kayserispor'un yıldızı Amrabat'ın alınmasını söyledi.

Terim ‘başarı’, Aysal ise ‘transfer’ sözü verdi

Galatasaray’da beklenen transfer zirvesi, dün Florya’da gerçekleşti. Öğle saatlerinde yönetici Abdürrahim Albayrak’ın sahibi olduğu şirkette birlikte yemek yiyen başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Florya’ya geçerek, teknik direktör Fatih Terim ile özel bir zirve gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeye başkan Ünal Aysal’ın yanı sıra, futbol komitesinde görev yapan yöneticiler katıldı. Zirvede takımın son durumu, oyuncuların gördüğü kartlar ve devre arasında yapılacak oyuncu transferleri detaylı olarak masaya yatırıldı.

3-4 TRANSFER YAPILACAK
Fatih Terim’in, son günlerde adı sıkça transferde anılan İspanyol Reyes’i yüksek maliyeti nedeniyle veto ettiği, ancak ciddi bir indirim yapılması halinde bu transfere “Evet” diyebileceğini ve Kayserili Amrabat’ın alınmasını istediğini de açıkça dile getirdiği öğrenildi. Terim’in transfer konusundaki düşüncelerini başkan Ünal Aysal’a açıkça ifade ettiği toplantıda, takımın takviye edilebilmesi için devre arasında en az 3 oyuncu alınmasını istediği öğrenildi. Bir orta saha, bir forvet ve bir de savunma oyuncusu isteyen hocanın, 4. oyuncuyu da şartların iyi olması durumunda almaları gerektiğini anlattığı kaydedildi.

10’AR BİN EURO CEZA GELMESİ BEKLENİYOR
Başkan Ünal Aysal’ın ise Fatih Terim ile yaptığı görüşmede, son haftalarda takım içinde yaşanan kırmızı kartlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği ve oyunculara gerekli cezanın verilmesini istediği öğrenildi. Engin Baytar ve Elmander için 50’şer bin Euro’luk cezaların gündemde olduğu, son kararı Terim’in vereceği belirtildi. İmparator’un oyuncularından söz alarak bu rakamı 10’ar bin Euro’ya çekeceği öğrenildi. Teknik adamdan takımla ilgili son bilgileri de alan Aysal, devre arası transferleri konusunda da söz vererek, tesislerden ayrıldı.

HTSPOR

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:47

İLGİLİ HABERLER