Spor
  • 28.9.2013 23:30

Terim ile arasında sorun var mı?

Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Wesley Sneijder, hafta başından itibaren Fatih Terim ile sorunlar yaşadığı yönünde haberler yazıldığını belirterek, "Hocamız Fatih Terim'in görevden ayrılmasını bana bağlayan haberler vardı. Benim hocamla aram çok iyiydi. Hala da Fatih Terim ile iyi bir dostluğumuz var" dedi.
     
Bu yönde çıkan haberlerin kendisini üzdüğünü aktaran Hollandalı futbolcu, "Herkesin önünde bir kez daha söylemek istiyorum. Benim ve tüm takım arkadaşlarımızın hocamızla arası iyiydi. Gittiği için çok üzüldük" ifadelerini kullandı.

"ZOR BİR HAFTA GEÇİRDİK"
Wesley Sneijder, Fatih Terim'in ayrılması sonrası zor bir hafta geçirdiklerini vurgularken, "Çok zor bir hafta geçirdik. Futbolda bu tip şeyler olabiliyor. Sevdiğimiz, saygı duyduğumuz, çok iyi ilişkilerimiz olan hocamız ayrıldı. Sonrasında ise bu maça konsantre olmak kolay değildi. Yine de bana göre sahada iyi konsantre olmuş bir takım vardı. İlk yarıda iyi oynadık ve gol de bulduk.
Belki 3-4 gol atabilirdik. Bunu başaramayınca, rakibimizin ikinci yarıda bulduğu bir golle berabere kaldık. Futbolda yakaladığınız fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor, aksi durumda ise rakip sizi cezalandırıyor. Kazanarak, 3 puan alarak taraftarımızı mutlu etmek isterdik. Şimdi önümüzde önemli bir Juventus maçı var. Oraya moralli gitmek istiyorduk ancak bu gerçekleşmedi. Şimdi yaşananları bir kenara bırakmamız, Juventus maçına odaklanmamız gerekiyor" dedi.
     
"EBOUE İLE KAVGA ETMEDİK"
Sneijder, hafta içinde antrenmanda takım arkadaşı Eboue ile kavga ettiği şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını kaydetti.
     
Kendisini ve Eboue'yi biraz tanıyan herkesin, aralarında özel bir ilişki olduğunu bildiğini dile getiren Hollandalı futbolcu, "Aramızda herhangi bir kavga veya tartışma olmadı. Zaten sürekli şakalaşıyoruz. Bizim için zor bir hafta geride kaldı ve bu tip dedikoduların çıkması normal. Ancak kesinlikle böyle bir olay olmadı" diye konuştu.
     
"RİSK ALMAK İSTEMEDİM"
Maçtan erken çıkışına da değinen Sneijder, "Hafta boyunca biraz ağrım vardı. Bu ağrım maça ilk 11'de başlamama engel değildi, ancak ilk 30 dakika bunu tolore edebildim. Sonra ise tekrar ağrı hissettim. Yoğun bir periyoda giriyoruz. Önümüzde önemli maçlarımız var. Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus maçı öncesi de risk almak istemedim. Eğer risk alsaydım, belki takımdan daha uzun süre ayrı kalabilirdim. Kendimi koruma amaçlı böyle bir karar aldık ve çıktım" şeklinde görüş belirtti.
     
SABRİ: FARKLI DA KAZANABİLİRDİK AMA KISMET DEĞİLMİŞ
Sarı-kırmızılı futbolcu Sabri Sarıoğlu ise maç sonu değerlendirmesinde, kötü bir oyun oynamadıklarını vurgulayarak, "İyi başladık, üstündük ve golü de buduk. İkinci yarıda bir duran toptan golü buldular. Yine pozisyonlara girdik. Maç farklı da bitebilirdi ama kısmet değilmiş. Son vuruş eksikliği olabilir, şanssızlık olabilir, ancak çok iyi oynadığımız bir maçta berabere kaldık, üzgünüz. Kendi içimizde bunu konuşup, Juventus maçına daha iyi hazırlanacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:37

İLGİLİ HABERLER