Spor
  • 19.5.2024 12:24

Terim kovulunca Panathinaikos'ta kutlama yapıldı

Fatih Terim'in kovulmasından sonra Panathinaikos'ta büyük kutlama
Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi. Terim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takımdan ayrıldığını duyurmuştu. Ülke basını deneyimli çalıştırıcıyı yerden yere vurmaya devam ederken Spor Time Greek, Terim ile yolların ayrılma kararı alınmasından sonra bazı oyuncuların kutlama yaptığını iddia etti.

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi play-off turunda PAOK karşısında yaşadığı 4-1'lik mağlubiyetin ardından şampiyonluk umutlarını yitirmişti. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından yeşil-beyazlı yönetimle masaya oturan Teknik Direktör Fatih Terim, karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

KUTLAMA YAPILDI İDDİASI

Yunanistan basını, Terim’in ayrılığının ardından futbolcuların büyük bir çoğunluğunun memnun olduğunu, hatta derin nefes alıp rahatlayanlar olduğunu yazmıştı. Ülke basını, deneyimli hocayı yerden yere vurmaya devam ederken Spor Time Greek flaş bir iddia ortaya attı.

1.85 PUAN ORTALAMASI

Yer alan haberde; Terim ile yolların ayrılma kararı alınmasının ardından sonra bazı oyuncular kutlama yaptı. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı, Panathinaikos ile çıktığı 26 karşılaşmadan 14 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı. İmparator maç başına 1.85 puan ortalaması yakalamıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.5.2024 12:25

İLGİLİ HABERLER