
Terim oyuncularını uyardı: Döndürmeyin
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş ile oynanacak olan kritik derbi öncesinde oyuncularına orta sahada güçlü kalma konusunda uyarılar yaptığı öğrenildi.
Galatasaray'da iyileşen Marcao derbide ilk 11'e dönecek. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in orta sahada güçlü kalmayı planladığı öğrenildi.
Merkezi kalabalık tutarak Ljajic'in etkinliğini azaltmayı planlayan Terim, 'Kaleye yüzünü döndürmeyin' dediği Sırp oyuncuya sürekli baskı yapılmasını istedi.
Galatasaray'da gözler Belhanda da
İki sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen Younes Belhanda Galatasaray'da oynadığı 67 maçta 7 gol-16 asiste imzasını koydu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı 6 kez görev yapan Belhanda, derbilerde ise 'sıfır' çekti.
Dev maçlarda henüz skor katkısı yapamayan Belhanda'nın selefi Sneijder ise Fenerbahçe ve Beşiktaş'a attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarın kalbine girmişti. Tüm gözlerin üzerinde olacağı Faslı 10 numara, Beşiktaş derbisinde suskunluğuna son vermeye çalışacak.
Güncellenme Tarihi : 5.5.2019 10:38