Spor
  • 18.9.2013 00:44

Terim: Seyircimizden özür diliyorum

Skoru değerlendirerek sözlerine başlayan Fatih Terim, "Ağır bir şekilde kaybettik. Yarım pozisyon olmadan, üç-dört tane pozisyonumuz varken gol yiyoruz. Bu tip maçlarda, hep bunu anlatıyorum, 32 dakika Real Madrid'e karşı nasıl böyle oynarsınız. Bir hava topuna çıkıyoruz, başka bir şey oluyor gol yiyoruz. Canınızı yakıyor. Daha sonra da onarılmaz bir hatayla 2-0'a düşüyorsunuz ve daha sonra fark oluyor" diye konuştu. 

Real Madrid'e karşı morali fiziği kaldıracak bir yapıya sahip olmanız gerekir ifadelerini kullanan Terim, "Az da oldu, belki daha fazla da olabilirdi. Bize yazık ki; hakkaten bize yazık. Her şeyi tamam hatta fazlası olan bir takıma karşı az hata yapmanız lazım. Sizin hatalardan yararlanmanız gereken bir ortam. Dengeler bu. Ne kadar yapılmaması gereken şey varsa siz yapıyorsunuz, bunun cezasını da kesiyorlar" dedi.

"SEYİRCİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM""

İlk 30 dakikada kimsenin Real Madrid'i böyle yapacağını sanmıyorum" diyen Terim şöyle devam etti, "Şunu herkes bilmeli. Futbolun bazı kuralları, prensipleri var ve onlar çok basit. Bu seviyede pardonunuz yok. Seyirciyi arkanıza almışsınız, birleşmişsiniz abondone etmişsiniz, kalecisi sakatlanmış. Belki de öbür kaleci olsa Melo'nun kafa vuruşunu çıkaramazdı.
Sonuç olarak seyircimden özür diliyorum. Oyuncularımız bize lazımdır. Şunu herkes unutmamalıdır ki; oyuncular bazen şahsiyet mücadelesi yapmalıdır. Bu kadar güzel atmosfer, koreografi, ambiansı gördükten sonra ben özür diliyorum. Futbolda bazı şeyler oluyor. Ama elimizden bazen gelen bir şey olmuyor." 

Drogba'nın durumuyla ilgili olarak ise "Ümit ediyorum iyidir. Kontrolden sonra durumu netleşecek" diye konuştu.

"Maçın kırılma anı neresiydi?" sorusuna ise Terim "6-1'den sonra maçın kırılma anı yoktur" yanıtını verdi

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:58

İLGİLİ HABERLER