Spor
  • 25.6.2021 10:23

Terim'den Kaan Ayhan, Gedson, Moreno ve Halil talebi...

Kaan Ayhan ile anlaşan Aslan, Sassuolo ile masaya oturacak. Fatih Terim, Gedson için Benfica Sportif Direktörü Rui Costa ile görüşecek. Sol bek Moreno için Betis ile anlaşma zemini aranacak. Halil için de Brentford’a 1 milyon Euro kiralama bedeli önerilecek.

Galatasaray futbol şube sorunlusu görevinin kaldırılmasının ardından tek sorumlu olan ve direk olarak başkan Burak Elmas’a bağlı olarak görev yapacak olan teknik direktör Fatih Terim’in istediği 4 futbolcu için çalışmalar hızlanıyor. Öncelikli hedef; Şampiyonlar Ligi’nde 2. ön eleme turunda PSV ile 20 Temmuz’da oynanacak maça 4 ismi yetiştirmek. Fatih Terim de Galatasaray Kulübü için büyük önem taşıyan Şampiyonlar Ligi gelirleri adına öncelikli olarak bitmesini istediği transfer taleplerini iletti.

Önümüzdeki hafta hareketli geçecek

Gözünü Kaan Ayhan, Gedson Fernandes, Alex Moreno ve Halil Dervişoğlu’na diken G.Saray’da önümüzdeki hafta çok yoğun geçecek. Bonservisi Sassuolo’da olan ve son olarak Milli Takımımız ile EURO 2020’de boy göstererek 3 maçta 180 dakika sahada kalan 26 yaşındaki stoper ile anlaşma sağlandı. Bu noktada sarı kırmızılılar, Sassuolo Kulübü ile önümüzdeki hafta başı masaya oturacak. Transferinde büyük aşama kaydedilen Kaan için İtalyan ekibine kiralama teklifi sunulacak

Gedson için Fatih Terim de transferi çözmek adına devreye girecek. Terim, geçen sezonun devre arasında Aslan’da forma giyen Gedson’un çıkışı ve gelişimini de hatırlatıp Benfica Sportif Direktörü Rui Costa ile görüşecek. Hedef; Gedson transferini de önümüzdeki hafta çözmek… Saracchi ile yollarını ayıran G.Saray, yabancı bir sol bek transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Bu bölgede ilk aday Alex Moreno… Real Betis ile görüşülüp Galatasaray’a gelmeye sıcak bakan 28 yaşındaki İspanyol sol bekin transferi olumlu ya da olumsuz netleştirilecek.

Forvette öncelik Halil Dervişoğlu'nda

Yine takımda kiralık oynayan Halil Dervişoğlu için de Premier Lig ekibi Brentford Kulübü ile bir kez daha masaya oturulacak. Galatasaray geçen yıl bedelsiz kiraladığı Halil için 1 yıllık kiralama bedeli olarak İngilizlere 1 milyon Euro teklif edecek. Halil de Galatasaray’da kalmak isterken İngiliz ekibinin vereceği yanıta göre forvet takviyesi için planlar revize edilecek

 

Güncellenme Tarihi : 25.6.2021 10:25

İLGİLİ HABERLER