Spor
  • 14.9.2013 02:14

Terim'den zehir zemberek açıklama!..

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımın başına gelmesiyle ilgili yapılan eleştirilere sert çıktı, “Ben de insanım, bu hakaretleri kaldıracak halim yok. 9 dava açtım. Ücret almadan gittim ama bir dayak yemediğim kaldı” ifadelerini kullandı.

Milli Takımın başına gelmesiyle yapılan eleştirilere sert çıkan Terim, “Milli takımda Galatasaray, Galatasaray’da milli takım konuşmuyorum ama sözleşme ya da sözleşmeme konusu oldukça  uzadı” dedi.
Terim, “Ben 1974 yılında imza attım Galatasaray’a. Mukavelelerden bir tanesine bakmadım. Önümüzde o kadar zorlu maçlar var ki, oraya konsantre olacağımıza sözleşmeye odaklandık. Ben bunun böyle devam etmesinin zarar vereceğine inanıyorum” diye konuştu.
Galatasaray’ın kendisi için bir seçenek olmadığını dile getiren Terim, “Gel dediler, geldim. Git dedikleri zaman da direnirim. Ben bugüne kadar kurumsal bakmadım olaya. Daha önce de sözleşmem vardı benim şimdi de var. Bir kez olsun imzalanan kağıtların içini okumadım. Sadece bu kez tarafların ayrılması konusunda 15 günlük bir süre konmuştu, bunu 1 saate indirdim. Mukavelede ne yazıyor, ne koyuyorlar hayatım boyunca ilgilenmedim. Ne bundan önceki gelişlerimde, ne de kalışlarımda birilerinin içi rahat etsin diye imza atacak değilim” ifadelerini kullandı.
Terim,”Beni başkanla karşı karşıya getirecek bir konuma getirmesinler. Beni 40 yıldır tanıyorsunuz. Duruşumu, tavrımı... Bu yaklaşım aynı zamanda benim ahlak anlayışıma uymaz. 40 gündür yapmadım, yapmam da “ yorumunu yaptı.

Tecrübeli hoca Milli Takımında göreve gelmesiyle ilgili eleştirileri ise “Ben de insanım hakaretleri kaldıracak halim yok. Dün itibarıyla 9 dava açtım. Eleştirilebilirim. Ama ahlak kurallarının zorlayanlara müsaade edemem. Yardım için hiç bir ücret almadan gittim bir dayak yemediğim kaldı. Mecazi anlamda tabi. Zaten mümkün değil dayak yemem de. Üzülüyorum. Bu kadar yıl hizmet etmişiniz. Allah büyük Allah’a havale ediyoruz bazı şeyleri” şeklinde yanıtladı.
Fatih Terim, Antalyaspor karşısında haddinden fazla gol pozisyonuna da girdiklerini  vurgulayarak, “Ancak bunları değerlendiremedik. 3 beraberlik de bize yakışmadı. Sezona biran önce konsantre olmamız lazım. Real Madrid maçı daha değişik olacaktır” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:04

İLGİLİ HABERLER