
Terim'in en büyük çekincesi
İmparator, “Alman takımları disiplinli ve sisteme bağlı. Dikkatli olmalıyız” diyerek futbolcularını uyarıyor.
Schalke’nin kötü gidişi, İmparator’u ilgilendirmiyor.
Florya’da nefesler tutuldu, Schalke maçı için geri sayım başladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de bu zorlu karşılaşma öncesi oyuncularını terapiye aldı.
Maç kasetlerini izlettiği Schalke’yi takımına adeta ezberleten İmparator, işi sıkı tutuyor ve Alman temsilcisi ile ilgili sık sık uyarılarda bulunuyor.
Terim, “Alman takımlarının eksik olması fark etmez. Ne kadar disiplinli ve sisteme bağlı olduklarını çok iyi biliyorsunuz. Rakibimiz zor durumda değil. Alman medyası, Schalke’yi zayıf gösterme amacında” diyerek oyuncularını motive etti ve sürprize izin vermemelerini istedi.
MÜJDE! BURAK TAKIMA DÖNDÜ
Akhisar maçında sağ kalça adalesinde zorlanma meydana gelen Burak Yılmaz, önceki gün idmana çıkmamış ve tedavi olduktan sonra salonda çalışmıştı. Burak’tan dün müjdeli haber geldi ve ağrıları tamamen geçen golcü oyuncu, takıma döndü. İdmanın tamamına katılan Burak’a sevinen Galatasaray, Johan Elmander’e üzüldü. Adalesi çeken İsveçli forvet, takımdan ayrı çalışmaya devam etti. Elmander, Schalke 04 maçı kadrosuna alınmayacak.
KAMPA GİRİYORLAR
Cimbom dünü tek idmanla geçirdi. Sarı-kırmızılılar, taktik çalışma ile Schalke 04 maçının provasına devam etti. Oyuncuların moralinin yüksek olduğu dikkat çekti. Fatih’in Aslanları bugün 16:00’da ilk 15 dakikası basına açık yapılacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.
İLK 11′DE 7 YABANCI
Akhisar maçında sahaya 4 yabancı ile çıkan Galatasaray’ın kadrosunda yarın değişiklikler olacak. Ligde cezalı Melo, Avrupa’da formasına kavuşacak ve Schalke maçında Yekta’nın yerine oynayacak. Fildişili yıldızlar Drogba ile Eboue kulübede oturmayacak ve ilk 11’e girecek. Muslera, Dany, Riera ve Sneijder de bu üçlüye eşlik edecek.
HUNTELAAR GELİYOR, ARENA’DA OYNUYOR
Yarın Galatasaray’a konuk olacak Schalke bugün İstanbul’a gelecek. Alman ekibi Aslantepe’de son çalışmasını yaptıktan sonra kampa girecek. Göz damarında problem yaşayan Hollandalı Klaas Jan Huntelaar’ın durumu da netlik kazandı. Huntelaar’ın İstanbul kafilesinde yer alacağı ve oynayacağı açıklandı.
7 EKSİK VAR
Schalke 04’ü Galatasaray maçı öncesi eksikler düşündürüyor. Uchida, Afellay, Papadopoulos, Marica, Moritz ve Unnerstall sakatlıkları nedeniyle İstanbul kafilesinde yoklar. Ara transfer Raffael de Dinamo Kiev formasıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterdiği için Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.
AMK