Gündem
  • 30.9.2022 11:15

Terörist gazeteci sorusunu duyan Kılıçdaroğlu apar topar arabasına bindi

Mersin'deki terörist CHP'nin 'Gazeteci' raporunda yer almıştı! Kılıçdaroğlu yanıt veremedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zor anlar yaşadı. Kılıçdaroğlu, Mersin'de 1 polisi şehit eden teröristin CHP'nin tutuklu gazeteciler raporunda yer aldığı ile ilgili muhabirlerin sorusu karşısında bakın ne yaptı!

Son dakika haberleri... Mersin'de hainlerin gerçekleştirdiği terör saldırında 1 polisimiz şehit olmuştu. Kimliği tespit edilen teröristlerden birinin ise Dilşah Ercan olduğu ve bu teröristin CHP'nin 'Tutuklu Gazeteciler' raporunda yer aldığı belirlenmişti.

ADAYLIK GÖLGESİNDE GÖRÜŞME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Ekim'de gerçekleşecek Altılı Masa toplantısı öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Ziyaret Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı hamleler ve Meral Akşener'in adeta veto niteliğindeki sözleri sonrasında gerçekleşti.

"ALTILI MASA'NIN NOTER GÖREVİ YOK"

Bir saat 45 dakika süren toplantı Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili Akşener'in "Altılı Masa'nın noter olma görevi yok" sözlerinin gerginliğinde yapıldı.

KILIÇDAROĞLU'NA MERSİN'DEKİ TERÖRİST SORULDU

Ziyaret sonrasında açıklama yapılmazken ilginç anlar yaşandı. Mersin'deki terör eylemini gerçekleştiren 2 teröristten biri olan ve polisimizi şehit eden hainin CHP'nin daha önceki 'Tutuklu gazeteciler' raporunda yer alması Kılıçdaroğlu'na soruldu.

Kılıçdaroğlu ise muhabirlerin bu sorusuna yanıt veremedi ve aracına bindi. İşte o anlar böyle görüntülendi.

Güncellenme Tarihi : 30.9.2022 10:49

İLGİLİ HABERLER