Asayiş
  • 31.3.2015 21:25

Terörist HÜRRİYET'i

Aydın Doğan medyasından büyük sorumsuzluk. Çağlayan’da savcıyı rehin alan DHKP-C üyelerinin propaganda amaçlı olarak basına servis ettikleri fotoğraf Doğan medyasında boy boy yer aldı. Sabah, Takvim, Ahaber, Aktüel, Star, Yeni Şafak, Haber7 ve Yeniakit gibi haber siteleri taşeron örgütün bu kirli propagandasına alet olmayarak ilkeli bir gazetecilik duruşu sergiledi.

Aydın Doğan medyası büyük sorumsuzluk örneğine imza attı. Çağlayan'da savcıyı rehin alan DHKP-C militanlarının propaganda amaçlı olarak basına servis ettikleri fotoğraf Doğan medyasında boy boy yer aldı. Sabah, Takvim, Ahaber, Aktüel, Star, Yenişafak, Haber7 ve Yeniakit gibi haber siteleri taşeron örgütün bu kirli propagandasına alet olmayarak ilkeli bir gazetecilik örneği gösterdi.

DHKP-C'YE TOZ KONDURMAYIP İKTİDARA SALDIRDILAR!

Savcı Mehmet Selim Kiraz rehin alınmış görüntülerini defalarca internet sitesinin manşetinden veren Hürriyet gazetesi, sosyal medyada okurun tepkisi ile karşılaştı. Hürriyet medyasının yazarları ise DHKP-C terör örgütüne toz kondurmazken, Çağlayan'daki teröristlerin rehine eyleminden iktidarı sorumlu tuttu. Yıllardır mezhep çatışması üzerinden ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışan taşeron örgüt DHKP-C'nin propagandasını yapan Doğan medyası çalışanları rehine krizini bile iktidarı yıpratmak için kullanmaktan çekinmedi.

TEPKİLERE RAĞMEN YAYINLAMAYA DEVAM EDİYORLAR

Paralel örgütün de desteğini alan bu girişim gün boyunca sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun şekilde eleştirildi. Tüm eleştirilere rağmen Doğan medyasının gazete ve televizyonlarında, örgüt tarafından propaganda amaçlı olarak servis edilen görüntüler yayınlanmaya devam edildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:17

İLGİLİ HABERLER