Teröristler 5 kişiyi kaçırdı

1 dk okuma
Teröristler 5 kişiyi kaçırdı

Hızlı Özet

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde PKK tarafından 5 kişi kaçırıldı. Kaçırılan vatandaşlardan birisi serbest bırakıldı.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 28 Mayıs 2015 tarihinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından 5 kişinin kaçırıldığı ve birisinin serbest bırakıldığı bildirildi.



Açıklamada, olayla ilgili cumhuriyet savcısının talimatıyla, Pülümür İlçe Jandarma Komutanlığı’nca adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.



Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan bir diğer açıklamada ise, Hakkari Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde birer teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu belirtildi. 



TÜRKER BEKTAŞ

ANKARA 


Bu haber 397 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Orman yakan cezaevine! 52 yangın, 34 şüpheli
Asayiş

Orman yakan cezaevine! 52 yangın, 34 şüpheli

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 1 Haziran 2026'dan bu yana adli işlem başlatılan orman yangınlarına ilişkin son bilançoyu açıkladı. 52 yangınla ilgili yürütülen soruşturmalarda 34 şüpheli tespit edilirken, 9 şüpheli tutuklandı, 14 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Gürlek, suç şüphesi bulunan hiçbir yangının faili meçhul kalmasına izin verilmeyeceğini belirtti.

Habervitrini14793 Görüntüleme
Çocukların getirdiği muzlu sütleri adisyona eklediler! Tarihi işletmeye tokat gibi ceza
Asayiş

Çocukların getirdiği muzlu sütleri adisyona eklediler! Tarihi işletmeye tokat gibi ceza

İstanbul Üsküdar’daki Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesi’nde küçük çocukların dışarıdan getirdiği 4 muzlu sütün adisyona eklenmesi sosyal medyada tepki çekti. Şikâyetin ardından harekete geçen Ticaret Bakanlığı ekipleri, sipariş edilmeyen ve servis yapılmayan ürünlerin ücretlendirildiğini tespit etti. İşletmeye bu uygulama ve fiyat listelerindeki uyumsuzluklar nedeniyle toplam 51 bin 649 TL idari para cezası kesildi.

Habervitrini13484 Görüntüleme
Çocuk İstismarcısı Hastane Önünde Öldürüldü: Saldırgan Baba ve Oğlu Cezaevinde
Asayiş
#Viranşehir#Metin Albayrak#hastane

Çocuk İstismarcısı Hastane Önünde Öldürüldü: Saldırgan Baba ve Oğlu Cezaevinde

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, cinsel istismar iddiasıyla sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Metin Albayrak, mağdur kızın babası ve ağabeyi tarafından silahla vuruldu. Albayrak olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırı esnasında seken kurşunların isabet ettiği Ayşe E. isimli bir kadın yaralandı. Olayın failleri olan baba ve oğlu, yakalanmalarının ardından tutuklandı.

Habervitrini14320 Görüntüleme
Beşikçioğlu'na sahip çıkmadılar! Yeni Parti'den sert sözler
Asayiş

Beşikçioğlu'na sahip çıkmadılar! Yeni Parti'den sert sözler

Yeni Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, uyuşturucu testi pozitif çıkan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ve Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu’na sert tepki gösterdi. Günaydın, “Ne oluyor arkadaş?” diyerek kamu görevi yapan isimlerin özel hayatlarının da kamusal sorumluluklarıyla birlikte değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Habervitrini11983 Görüntüleme