Tete Suudi Arabistan yolcusu

••1 dk okuma
Tete Suudi Arabistan yolcusu

Hızlı Özet

“Güncel piyasa değeri 24 milyon avro olan 23 yaşındaki Tete’nin Galatasaray ile 2027’ye kadar mukavelesi var. Ve Brezilyalı isim sarı kırmızılı takımda 16 maçta bir gol, iki asistlik performans sergiledi.”

Tete'nin eski kulübü Shakhtar Donetsk ile anlaşmazlık devam ederken, sarı-kırmızılılarda oyuncunun satılma seçeneği gündeme geldi.

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş sebebiyle G.Saray’ın bonservis bedeli ödemeden aldığı Tete konusunda soru işaretleri var. Sarı kırmızılı yönetim imza attırmadan önce hukuki boyutu detaylı şekilde araştırıp anlaşma sağlarken eski kulübü Shakhtar Donetsk, Cimbom’dan yüklü miktarda (150 milyon avro) tazminat talep ediyor. İki kulüp arasındaki anlaşmazlık sürerken konu FIFA tarafından değerlendirilecek.

ARABİSTAN İHTİMALİ...

Okan Buruk, kalitesi tartışmasız olan Brezilyalıyı bütün olaylardan uzak tutup kazanma yoluna gidiyor ancak sıkıntıya düşmemek için de devre arasında satışını gündeminde tutuyor. Sarı kırmızılı kulübün tazminat olayının daha fazla can sıkmaması adına Tete için gelecek teklifleri değerlendirebileceği yazılıyor. Ukrayna basınının iddiasına göre hücum oyuncusu yüksek bedellere Suudi Arabistan’a da gidebilir.

CİMBOM'A DEV GELİR

Galatasaray, Puma ile 2024-2025 sezonunun başından itibaren geçerli olmak üzere beş yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp bu anlaşma çerçevesinde toplamda net 25 milyon avro tutarında sabit ödeme, sportif başarıya dayalı prim ile Puma tarafından satılacak lisanslı kulüp ürünlerinden telif alınacağını açıkladı.

BİR GOLÜ, İKİ DE ASİSTİ VAR

Güncel piyasa değeri 24 milyon avro olan 23 yaşındaki Tete’nin Galatasaray ile 2027’ye kadar mukavelesi var. Ve Brezilyalı isim sarı kırmızılı takımda 16 maçta bir gol, iki asistlik performans sergiledi.


 

Bu haber 613 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yasin Kol tutuklandı.. Diğer hakemlerle para alışverişi ortaya çıktı.. Savcılar şike ve teşvik iddialarını soruşturuyor
Spor
#Soruşturma#hakem#ceza

Yasin Kol tutuklandı.. Diğer hakemlerle para alışverişi ortaya çıktı.. Savcılar şike ve teşvik iddialarını soruşturuyor

Çıkışların 44’ünde Yasin Kol ilgili maçta hakem olarak; alıcılar ilgili maçlarda 18 işlemde dördüncü hakem, 17 işlemde 1. yardımcı hakem, 12 işlemde 2. yardımcı hakem olarak görev aldı. Bu çıkışlar 40 tanesinin maç başladıktan sonra yapıldığı belirtildi.

Habervitrini12970 Görüntüleme
Yasin Kol 11 bankadaki 50 hesabında 5.978 işlem yapmış.. Hesabıma yatan 62 milyon lira hatalı olması lazım
Spor

Yasin Kol 11 bankadaki 50 hesabında 5.978 işlem yapmış.. Hesabıma yatan 62 milyon lira hatalı olması lazım

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın MHK’ya yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, “şike ve teşvik primi” suçundan tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Süper Lig Hakemi Yasin Kol’un emniyet ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan Süper Lig hakemi Yasin Kol’un MASAK raporu ortaya çıktı. İşlem hacmi 2020’den itibaren ciddi artış gösterirken sadece 2026 yılında hesabına 22,3 milyon TL para yatırılmış.

Habervitrini13826 Görüntüleme
MASAK ortaya çıkardı.. Yasin Kol'un hesabında 135 milyonluk para hareketi
Spor

MASAK ortaya çıkardı.. Yasin Kol'un hesabında 135 milyonluk para hareketi

“Hakemler Dosyası” soruşturmasında MASAK kayıtları ve ele geçirilen dijital materyallerin incelenmesi sonrası hakem Yasin Kol ile yardımcı hakem Göktuğ Hazar Erel gözaltına alındı. MASAK incelemesinde Kol’un 2012-2026 yılları arasında hesaplarından 72 milyon 100 bin TL çıkış, hesaplarına ise 62

Habervitrini14413 Görüntüleme
Arda Güler imzayı atıyor
Spor
#sozlesme#Real Madrid#arda guler

Arda Güler imzayı atıyor

Real Madrid ve Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Güler, gösterdiği performansla takdir toplarken İspanyol ekibi ile sözleşme uzatma kararı aldı.

Habervitrini14923 Görüntüleme