Spor
  • 15.5.2025 12:39

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu önce yuhalandı sonra ıslıklandı

İbrahim Hacıosmanoğlu protesto edildi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u devirip zafere ulaşan Galatasaray'da taraftarlar TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu protesto etti.

Gaziantep'te oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor'u 3-0'lık net bir skorla yenen Galatasaray 19. kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

SARI-KIRMIZILILAR PROTESTO ETTİ

Gaziantep Kalyon Stadı'ndaki mücadelede, finali kazanarak bu sezonki ilk kupa hedefine ulaşan Galatasaray'da stadyumu dolduran taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu protesto etti.

SON SES MÜZİK AÇILDI

Sarı-kırmızılı taraftarların tepkilerine kayıtsız kalan İbrahim Hacıosmanoğlu, kupa merasimine devam etti. İbrahim Hacıosmanoğlu sahaya çıkar çıkmaz ıslıklandı. Islık sonrası müzik açıldı.

Trabzonspor'dan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepki! Oyuncular madalya törenine çıkmadı

63. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray, 19. müzesine götürdü. Galatasaraylı oyuncular ve teknik ekip Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun elinden aldı. Trabzonspor ise dikkat çeken bir protesto ile madalya törenine çıkmama kararı aldı.

TRABZONSPOR'DAN TFF BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NA PROTESTO

Karşılaşmadan sonra Trabzonspor'dan dikkat çeken bir protesto hamlesi geldi.

TAKIM, İKİNCİLİK MADALYASI ALMAK İÇİN SAHAYA ÇIKMADI

Trabzonsporlu oyuncular, finalin ardından yeniden sahaya dönmedi ve sahada madalya almama kararı aldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2025 12:41

İLGİLİ HABERLER

Onceki Sayfa
Sonraki Sayfa