Spor
  • 10.8.2009 00:00

TFF'DEN BLİCK'E YALANLAMA...

"Şimdi de Serkan kavgası" başlığıyla yayınlanan bir haberde, İsviçre’nin Blick gazetesinden alıntılar yapılmış ve bu gazetenin Türkiye U21 Milli Takımı kadrosuna davet edilen Serkan Şahin’i, Fatih Terim’in kandırdığı iddialarına yer verilmişti. Konuyla ilgili olarak TFF'den bir açıklama geldi.

"Serkan Şahin, uzun süreden beri Türk Milli Takımları tarafından izlenen ve ilk olarak 10 Şubat 2009 tarihinde İzmir Alsancak Stadı’nda Ukrayna ile oynanan özel maçın kadrosuna U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı tarafından davet edilen bir oyuncudur." denilen açıklamada Blick'in iddialarının gerçekdışı olduğu belirtildi.

Ukrayna karşılaşmasında oynayan Serkan Şahin'in, daha sonra Avrupa Şampiyonası elemelerindeki İrlanda Cumhuriyeti maçının da kadrosuna çağrıldığının ifade edildiği açıklamada o dönemde İsviçre’den gördüğü baskılar nedeniyle bu ülkenin formasını giydiği öne sürüldü.

Açıklama "Daha sonra oyuncu, özgür iradesiyle Türkiye Milli Takımları adına oynamak istediğini beyan etmiş, bunun üzerine U21 Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı tarafından, U21 Milli Takımı Sorumlusu Oğuz Çetin’e danışılarak yeniden kadroya davet edilmiştir. Blick gazetesinde yer alan iddialar tamamen gerçek dışıdır." sözleriyle sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:51

İLGİLİ HABERLER