Spor
  • 7.5.2013 22:36

Thiago Silva'ya 45 milyon avro

Barcelona’nın Brezilyalı savunma oyuncusu Thiago Silva için PSG’nin kapısını yeniden çaldı. Katalan ekibi Fransız ekibine Thiago Silva için 45 milyon Avro ve bir oyuncu önerdi. Takas için ilk adı geçen oyuncu ise Barcelona alt yapısından yetişen Pedro. PSG bu transfere olumlu yaklaşmazken Silva, Barcelona’ya transferi konusunda olumlu açıklamalarda bulundu.

Milan’dan ayrılırken Paris’e gitmek istemediğini ama Milan’ın kendisini sattığı için razı olduğunu birçok defa açıklayan 28 yaşındaki futbolcu, Barcelona’ya transferi konusunda ise olumlu konuştu.

Bu bölgeye bir diğer aday ise Dortmund’un Alman savunmacısı Hummels. Teknik Direktör Tito Vilanova’nın ise Hummels yerine yönetimden Thiago Silva’nın transferinin bitirilmesi istediği biliniyor.Barcelona’da bu sezon savunmada Pique ve Puyol’un sakatlıkları nedeniyle zor zamanlar geçirmişti. Orta saha oyuncusu olan Busquets ile Mascherano bu bölgedeki sıkıntıları çözmekte yeterli kalamamıştı. La Liga’da şampiyon olan Barcelona, Bayern Münih’e toplamda 7-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi’ne de yarı finalde veda etmişti

Kaynak: Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER