Spor
  • 22.5.2006 00:36

TİGANA 2 YILDIZLA DAHA ANLAŞTI

Bordeaux'nun 22 yaşındaki yıldızı Mavuba'dan olumlu cevap alan Teknik Direktör Tigana yönetime rapor verecek. Partizan'ın forveti Radonjiç için de temaslar başladı
TRANSFER çalışmalarını sürdüren ve yabancılar konusundaki ilk hamlesini Brezilyalı yıldızı Nobre ile yapan Beşiktaş yönetimi gündemine iki yeni yıldızı daha aldı. Fransız Teknik Direktör Tigana Angola asıllı Fransız futbolcu Mavuba ile görüştü ve gelmeye hazır olduğunu söyledi. Tigana önümüzdeki günlerde yönetime Mavuba için bilgi verecek.

MAVUBA BİRAZ PAHALI
DEFANSİF orta saha oynayan 22 yaşındaki Mavuba'nın sözleşmesi 2009'da bitiyor ve bonservisi 6.5 milyon euro. Beşiktaş'ın yeni Hırvat kalecisi Runje'nin menajerleri Radonjic'i de avsiye ettiler. Runje'den Radonjiç için olumlu bilgi alan yöneticiler harekete geçti. 25 yaşındaki forvetin bonservisi ise 1.5 milyon euro.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:18

İLGİLİ HABERLER