Asayiş
  • 12.9.2011 10:31

'TORBA'DAN PORSCHE ÇIKTI!

İstanbul'da lüks mekanlara, ünlü simalara uyuşturucu satmakla suçlanan şahısların lüks yaşamı şaşırttı...Narkotik ekipleri, 10 ay önce bir çetenin eğlence mekanlarında uyuşturucu sattığı yönünde bilgi aldı. Grubun elebaşılığını Halit B. ve Sinan D.'nin yaptığı belirlendi. Teknik takipte bazı ünlü isimlerin aracılar vasıtasıyla kokain aldığı tespit edildi. Eş zamanlı baskınlarda Halit B., Sinan D. ve 5 adamı yakalandı, 250 gram kokain ele geçirildi.
CEPTE 20 BİN DOLAR
Halit B.'nin üzerinden 20 bin dolar çıktı. Onu Porshce'u ile Sinan D.'nin cipine el kondu. Şebeke üyelerinin lüks araç tutkunu olduğu ve iş adamı gibi davranıp müşterilerine ulaştığı iddia edildi.
MODACI KURYE Mİ?
Operasyonda gözaltına alınıp, serbest bırakılan, 'Arka Sokakları'ın başkomiseri, oyuncu oynayan İlker İnanoğlu'nun çeteyle modacı Gonca U. aracılığıyla irtibata geçtiği iddia edildi. Gonca U.'nun ona kuryelik yaptığı öne sürülüyor. Operasyonda CHP eski Milletvekili Şahin Mengü'nün oğlu Burak Mengü ve Murat Topaloğlu'nun ifadesi alınmıştı. İnanoğlu ve Mengü'nün de aralarında bulunduğu 4 kişi daha sonra serbest bırakılmıştı.
7 torbacı ile Harley Owners Group'un Başkanı Emrah S. ve modelist Gonca U. adliyeye sevk edildi.

 

Devrim TOSUNOĞLU / AKŞAM

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:09

İLGİLİ HABERLER