TOROĞLU TARTIŞMALI POZİSYONLARI YORUMLADI : İLHAN'IN DÜŞÜŞÜ PENALTI DA DEĞİL FAUL DE DEĞİL
KAYNAK : Haber Vitrini
İSTANBUL/Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçının tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Erman Toroğlu ilginç tespitlerde bulundu.Beşiktaş cephesinin "Penaltı" öfkesine sebep olan İlhan'ı düşüşünü yorumlayan Toroğlu,"Pozisyon ceza sahasına girmeden gerçekleşiyor.Bülent'in İlhan'a bir müdahelesi yok.Faul bile olsaydı penaltı olmazdı.Karar doğru ancak eksik.Hakemi yanıltmaktan İlhan'a sarı kart çıkarılmalıydı" dedi.
Bu pozisyondan sonra gol kaçıran ilhan'ın reklam panolarını tekmelemisine sarı kart verilmesi gerektiğini söyleyen Toroğlu, "Arif'in İlhan'a yaptığı faul'de kırmızı kart verilebilirdi" şeklinde konuştu.
Ahmet Yıldırım'ın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesinin de yerinde bir karar olduğunu vurgulayan Toroğlu, "Ancak bu pozisyonda Galatasaraylı oyuncular faulü yerinden kullanmadılar.Hakem ben olsam burada atışı tekrarlatırdım" dedi.
Toroğlu, maçın hemen başında Fleurquen'in faulüne sarı kart çıkarılması gerektiğini söyleyerek," Hakem genelde iyi maç idare etti.Ancak kartlarda dikkatli olamadı.Orhan Erdemir benden 10 üzerinden 6.5 notu aldı" şeklinde konuştu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 15:41