Spor
  • 31.1.2016 12:50

Trabzon'da duygusal buluşma

Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 Şubat Pazartesi günü saat 20:45'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karaşılaşacak olan Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak olan müsabakada duygusal anlar yaşanacak.

Ara transfer döneminde yakın temasta olan iki kulüpte bazı oyuncular eski takımlarına karşı forma giyecekler. Trabzonspor'un alt yapasından yetişyen Caner Osmanpaşa, Abdulkadir Özdemir ve Kadir Keleş Akhisar Belediyespor'da forma giyerken, 1 hafta öncesine kadar Trabzonspor formasını giyen Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ ise görev almaları halinde yeni takımları Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor'a karşı mücadele edecekler.

3.5 sezon Akhisar Belediyespor formasını giydikten sonra geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'a transfer olan Güray Vural'da eski takımına karşı forma giyecek.

Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor takımları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Manisa'da karşılaşacaklar. İki takımda birbirlerine karşı hem ligde hem de kupada kritik müsabakalara çıkacak.

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:27

İLGİLİ HABERLER