Spor
  • 18.12.2006 02:10

TRABZON'DAN TRANSFER ATAĞI

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın gönderilmesi gündemde olan ve alınacak futbolcularla ilgili raporunu bugün yönetime vereceği belirtildi. Doğan’ın çalışmalara bir an önce başlanılması ve yeni transferlerin ligin ikinci yarısı başlamadan gerçekleştirilmesini istediği öğrenildi. Yardımcıları Osman Denizci, Fatih Kavlak ve Turgut Kural’la birlikte Fransa ve Hollanda’ya giden tecrübeli teknik adam, burada ekibini dağıtarak birçok maçı mercek altına aldırdı. Kurmaylar Nantes-Bordeaux, Alkmaar-Groningen, PSG-Nice ve Lens-Lyon karşılaşmalarını izledi.

ALBAYRAK'A SON UYARI

TRABZONSPOR’da önceki gün gerçekleştirilen mali olağan genel kurulda yönetim kuruluna yapılan sert eleştiriler, "son uyarı" olarak yorumlandı. Mali genel kurula seçim maddesi koydurtmak için uzun süre yönetime baskı yapan ancak başarılı olamayan muhalefet, mali genel kurulda yaptığı sert eleştirilerle, Albayrak yönetimine adeta ültimatom verdi. Mali raporların 85’e karşılık 144 oyla kabul edilmesi, sıkıntıları gözler önüne serdi.

Eleştiri bombardımanı

Özellikle transfer politikası, yıldız oyuncu alınması, Fatih Tekke’nin satışı, yönetim içindeki görüş ayrılıkları konularında yönetimi eleştiri yağmuruna tutan delegeler, Başkan Nuri Albayrak’ı, ekibine hakim olması, ara transferde dikkatli olunması, gerekirse transfer yapılmaması, kulübün eskileri ve ileri gelenlerinin gözardı edilmemesi ve bu kesimlerle istişare yapılması, yönetim içindeki hesaplaşmaların ve çatışmaların ortadan kaldırılması, eğer kaldırılamıyorsa mutlaka kongreye gidilerek yeni liste yapılması ve bütçenin açık vermemesi, yeni gelir kaynakları sağlanması konusunda uyardı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:28

İLGİLİ HABERLER