Spor
  • 28.6.2006 02:01

TRABZONSPOR BREZİLYALI ALIYOR

Teknik Direktör Lazaroni’nin isteğiyle Brezilyalı Mossoro’yu gündemine alan Trabzonspor, Internacional kulübüne Eller’in bonservisi ve 750 bin dolar önerdi.

TEKNİK direktör Sebastiao Lazaroni’nin verdiği rapor doğrultusunda oyun kurucu ve sol kanada kaliteli futbolcu arayan Trabzonspor, Brezilya’nın Internacional takımında oynayan Mossoro ve Jorge Wagner’in işini bitirmek için kolları sıvadı.

Karadeniz ekibi Mossoro için Brezilya kulübüne Eller’in bonservisi ve 750 bin dolar önerirken, Wagner için de 1 milyon dolar teklif etti. Internacional’in bu teklife yanıtını yarın vereceği bildirildi.

Transferde sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da, Tomas Jun ile Djokaj için Gaziantepspor, Bursaspor ve Sakaryaspor’un yönetimden bilgi aldığı kaydedildi. Özellikle G.Antepspor teknik direktörü Zenga’nın Kızılyıldız’dan futbolcusu olan Djokaj’ı istediği, bu transferin Faruk Bayar takasıyla gerçekleşebileceği ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor’un Gineli futbolcusu Yattara’nın evlendiği için belirlenen zamanda kampa katılmadığı anlaşıldı. Ülkesinde çocuklarının annesi Aminata’yla evlendiği öne sürülen siyahi oyuncunun önümüzdeki günlerde Trabzon’a döneceği belirtildi. Ancak bordo mavili yönetimin yıldız futbolcuya ağır para cezası vereceği bildirildi.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:38

İLGİLİ HABERLER