
Trabzonspor büyük bomba peşinde
Bordo-Mavililer'in yıldız listesinin başında Benfica'dan Saviola ile birlikte Manchester United'tan Dimitar Berbatov var.
Trabzonspor transferi büyük bir gizlilikle yürütüyor.
Genel Menejer Giray Bulak'la transfere yönelik biraraya gelen teknik direktör Şenol Güneş, forvet transferi konusunda girişimlere hız verilmesine karar verdi.
Bu doğrultuda yurt dışına giden Bulak'ın cuma gününe kadar forvet transferini bitirmeyi planlarken, gittiği ülke ve ilgilendikleri oyuncu hakkında bilgi vermekten kaçındı. Bulak'ın transferde önemli adımlar attığı ve bitirme aşamasına geldiği öğrenildi.
Sabah antrenmanını izleyen genel sekreter Hasan Yener ise transfere yönelik açıklamalarda bulunurken birkaç gün içerisinde Trabzonspor'a katkı sağlayacak oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyledi.
Hasan Yener, "Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve Genel Menajerimiz Giray Bulak biraraya gelerek transfer değerlendirmesi yaptı. Hocamızın isteği doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Önceliğimiz forvet hattı. Daha sonra hocamız sol stopere bir oyuncu takviyesi istiyor. Kimsenin tartışmayacağı, kalitede transferler olacak ve 13 Ağustos tarihinde UEFA'ya vereceğimiz listede bu oyuncular olacak" ifadelerini kullandı.
Bordo-Mavililer'in yıldız listesinin başında Benfica'dan Saviola ile birlikte Manchester United'tan Dimitar Berbatov'un olduğu belirtilirken Hollanda'nın Vitesse takımında forma giyen golcü Wilfried Bony de bordo mavililerin ajandasında olan bir başka isim.
Öte yandan Trabzonspor'un daha öncede gündeminde olan Genk'in golcüsü Christian Benteke'nin de yine listeye girdiği gelen haberler arasında.
Trabzonspor 13 Ağustos pazartesi gününe kadar UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği listeyi UEFA'ya bildirmesi gerekiyor.
Transfer için girişimler sürerken, bordo mavili futbolcular 2 günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren sabah antrenmanında Teknik Direktör Şenol Güneş'in kondisyon çalışmasına ağırlık verdiği gözlendi. Antrenmana izinli olan Volkan Şen katılmadı.