Spor
  • 22.10.2005 19:31

TRABZONSPOR, HİÇBİR OYUNCUSUNU GÖNDERMİYOR...

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Sarı, takımdan şu anda hiçbir oyuncuyu göndermeyi düşünmediklerini, gönderilecek ve transfer edilecek oyunculara teknik direktör Vahid Halilhodziç'in karar vereceğini belirterek, "Futbolcularımızın başımızın üstünde yerleri var" dedi.


Kayseri Erciyesspor karşısında takımın mücadele gücünü olumlu bulduğunu kaydeden Asbaşkan Sarı, "Fizik olarak da düşüktük. Takımın yavaş yavaş özgüveni yerine geliyor. Kayseri Erciyesspor karşısında 3 puan kaybettik, ama kötü gidişe 'dur' demiş olduk. Bundan sonra Trabzonspor her maçına 3 puan için çıkacaktır ve 3 puanı alacaktır. Tribünlerden çıkan istifa sesleri doğaldır. Taraftarlar başarı bekliyorlar, bu olmayınca tepki koyuyorlar. Buna saygı duyuyoruz. Ama bugünlerde herkesin takımına sahip çıkması gerekir. Kayseri Erciyesspor karşısında taraftarın göstermiş olduğu desteği sürdürmesini bekliyoruz" diye konuştu.


Bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Çek golcü Tomas Jun'un ileride daha iyi olacağına inandığını söyleyen Asbaşkan Sarı, "Şahıslar üzerinde durmamak lazım. Takım olarak iyi mücadele ettik. Tomas Jun'un iyi veya kötü olduğunu konuşmamak lazım. Tomas Jun takımın bir futbolcusu ve forma giyiyor, ileride daha iyi olacaktır. Şu anda Tomas Jun'u göndermeyi düşünmediğimiz gibi takımda yer alan hiçbir oyuncuyu göndermeyi düşünmüyoruz" dedi. Takımda gidecek ve kalacak oyuncuların kararını yönetim kurulunun değil, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in vereceğini belirten Sarı, şöyle konuştu:


"Gidecek ve kalacak oyunculara karar verecek olan biz değiliz, bu konuya karar verecek teknik direktörümüz Vahid Halilhodziç'dir ve kendisi bu konuda tam yetkilidir. Onun alanına girerek saygısızlık asla yapmayız. Kendisi ara transfer dönemine kadar takımı tanımak istiyor, o sürede bir isteği olur ve önümüze koyar ise biz de gereğini yaparız. Hocamızın talebine göre hareket edeceğiz. Şu anda elindeki ekiple yoluna devam edecek. Bu kadroyla Aralık ayına kadar çalışacak ve bu süre zarfında artıları ve eksikleri tespit edecek. Futbolcular için 'Gitti, gidecek, yerine kim gelecek' diye ifadelerin kullanılması çok yanlış. Biz Trabzonspor olarak bu oyuncularımızla mücadele edeceğiz. Bu tür yansımalar yaparsak biz takımımızı ayakta tutamayız. Futbolcularımızın hepsinin başımızın üstünde yeri var. Hepsi Trabzonspor için mücadele eden üst düzey oyuncular. Başarmak için mücadele ediyorlar onlara sabır göstererek zaman tanımalıyız".

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER