
TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUKTA İDDİALI
TRABZON - Bordo-mavili takımın kaptanlarından Umut Bulut, her zaman olduğu gibi Trabzonspor'un başarısı için her şeyi yapacaklarını belirterek, ''Hedefimiz, şampiyonluk. Trabzonspor'un her sene hedefi şampiyonluktur. Bunu da başaracak güçteyiz. Bu yıl camiaya iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz'' dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nı geçen yıl müzelerine getirdiklerini anımsatan Umut Bulut, ''Trabzonspor, uzun yıllardır şampiyon olamıyor. Biz de bu kadronun içerisinde şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Şampiyonluk vakti geldi, geçiyor bile. Türkiye Kupası'nı alarak kupa şampiyonluğu sevinci yaşadık. Bütün taraftarlarımızla bu sevinci birlikte yaşadık. Lig şampiyonluğunu kazanırsak neler olacağını hayal bile edemiyorum. Uzun yıllar sonra camiamıza şampiyonluk armağan etmek istiyoruz'' diye konuştu.
-ONUR'UN AÇIKLAMALARI-
Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak ise yeni sezon öncesi bir araya geldiklerini belirterek, ''Trabzonspor büyük bir kulüp ve camia. Her zaman şampiyonluk hedefiyle lige başlar, yine hedef şampiyonluk. Kadromuzu bozmadık, iyi bir ekibiz, iyi takviyeler de yapılıyor. Bu yıl daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah beklenen şampiyonluk bu yıl gelir'' dedi.
Trabzonspor'un yeni kaleci olarak Bora Sevim'i kadrosuna dahil ettiğini ve kadroda 3 Türk kalecinin bulunduğunu vurgulayan Onur, şöyle devam etti:
''Bora da hayırlı olsun. İnşallah katkıda bulunur. Sonuçta kim iyiyse o oynuyor. Bir takımda 3 Türk kaleci olması güzel bir şey. Hocamızın bize güvenmesi ve bunu göstermesi harika bir şey. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp hocamızın yüzünü kara çıkarmayacağız. 3 kaleci de iyi kaleci. Sonuçta diğer takımlar bir kaleci bulamazken Trabzonspor'un elinde 3 yetenekli kaleci var. Başımızda teknik direktör Şenol Güneş var. Kim katkı sağlıyorsa o görevini getirecek.''
-''MAZİMİZE YENİ KUPALAR EKLEMEK İSTİYORUZ''-
Egemen Korkmaz, takıma yeni oyuncuların katıldığını kaydederek, ''Yeni katılacaklar da oluyor. Yönetim ve hocamız bu konuda karar veriyor. Şu gerçek ki iyi bir hazırlık dönemi geçirip mazimize kupalar kazandırmak istiyoruz. İnşallah bunda da başarılı oluruz. Hazırlık dönemi tabii ki önemli. Onun için bu dönemi iyi geçirmemiz gerekiyor. Birbirini tanıyan bir ekibiz. Yaklaşık 2 senedir bir iskelet kadromuz var. Onun için bu senenin daha da iyi geçeceğini düşünüyorum'' diye görüş bildirdi.
Trabzonspor'un sağ kanat oyuncusu Serkan Balcı ise yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz'da yarın başlayacaklarını belirterek, ''Bizim için iyi bir kamp dönemi geçeceğini düşünüyoruz. İyi takıma sahibiz, hedeflerimiz büyüdü, inşallah hep beraber bu hedeflere ulaşırız'' dedi.
Burak Yılmaz ise geçen yıl Ziraat Türkiye Kupası ile taraftarlarının gönlünü bir nebze de olsa aldıklarını ifade ederek, ''Şimdi önümüzde Süper Kupa var. Onu da almak istiyoruz. Hedefleri kovalayan, onlar için çırpınan, arzulayan bir Trabzonspor olacak. İnşallah çalışma dönemini iyi atlatıp Süper Kupa'yı alarak sezona başlamak istiyoruz'' dedi.