Spor
  • 18.8.2009 13:34

TRABZONSPOR'DA GÖKHAN ÜNAL MÜJDESİ...

Trabzonspor’da, ligin ilk haftasında sakatlığı, ikinci haftasında ise bağırsak enfeksiyonu nedeniyle takımdaki yerini alamayan Gökhan Ünal’ın, teknik heyetin forma şansı vermesi halinde Toulouse FC maçında forma giyebileceği bildirildi.
Kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gökhan Ünal’ın ayak bileğindeki sakatlığının daha önce geçtiğini belirterek, "Üzerine gelen bağırsak enfeksiyonu genel durumunu sarstığı için Diyarbakırspor maçında takımdaki yerini alamamıştı. Gökhan’ın Toulouse FC maçında oynaması konusunda tıbbi bir engel yok. Bu futbolcunun oynayıp oynamaması konusunda kanaat hocanındır" dedi.
Alioğlu, Yattara’nın da topla birlikte antrenmanlara başladığını kaydederek, "Şimdi dayanaklılığını geliştirmeye çalışıyoruz. Umut ediyorum gelecek hafta takımdaki yerini alır" diye konuştu.
Diyarbakırspor maçı öncesi takımda yaşanan gribal ve bağırsak enfeksiyonu sorunlarının büyük ölçüde aşıldığını ifade eden Alioğlu, "Gabriç’in durumu ise farklıydı. Başka bir ülkeden gelen farklı yemek alışkanlıkları olan bir futbolcu. Bu nedenle sorun yaşadı. Uyum sağlar ve bu konuda bundan sonra sorun olmaz" dedi.
Yattara’nın yanı sıra sakatlığı bulunan Zafer Yelen ile önceki takımı Hajduk Split formasıyla Avrupa Ligi’nde oynayan Gabriç, bu nedenle Toulouse FC maçında takımdaki yerini alamayacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER