Trabzonspor'da istifa bombası
Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, takım içerisindeki huzursuzluklar nedeniyle istifa etti. Bordo mavili ekibin başına Akçay'ın yardımcısı Hami Mandıralı getirildiği iddia edildi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın, 2-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçının ardından mide spazmı geçirdiği gerekçesiyle basın toplantısına katılmadığı öğrenilmişti.
Ancak tecrübeli teknik adamın takım içerisinde duyduğu bazı rahatsızlıklar nedeniyle maçın ardından istifa ettiği ve bu talebini sözlü olarak yönetim kuruluna ilettiği öğrenildi. Akçay'ın istifa kararını maçtan önce aldığı da iddia edildi. Bu arada maçtan sonra takım otobüsüne binerek stattan ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay'ın şu anda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yaptığı belirtildi.
İBRAHİM HACIOSMANOĞLU, AKÇAY'I İKNA ETTİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay ile görüştüğünü ve herhangi bir problemin olmadığını söyledi.
Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın istifa ettiği iddialarına yalanlama geldi. Medical Park Antalyaspor maçı sonrası Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Akçay ile görüşen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, herhangi bir problemin olmadığını belirterek, teknik direktör Mustafa Akçay'ın görevinin başında olduğunu kaydetti.
Herhangi bir sıkıntının olmadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Maçın ardından hocamızla görüştük. Herhangi bir sıkıntı ve problem yok. Devre arasında izlenecek yol haritasıyla ilgili olarak da görüştük. Herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.