Spor
  • 29.12.2013 21:05

Trabzonspor'da Mustafa Akçay şoku!

Akçay’ın yerine basın toplantısı yapan yardımcı antrenör Hami Mandıralı, tüm oyuncularının özverili oynadığını söyledi, "Sayın Akçay ve maç içerisinde gol attığı pozisyonda sakatlanan Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 2013 yılının bizim için iyi geçtiğini düşünüyorum. Kendi adımıza gösterdiğimiz performans bizi mutlu etti, diyebilirim. Kısıtlı kadromuza rağmen hem Avrupa’da hem ligde iyi gidiyoruz. Tüm mesaimizi bunun için harcadık. Bu akşamla ilgili de şunu söyleyebilirim. Oyuncularımız özverili oynadı. Kazanma adına her şeyi yaptılar. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bizi sevenlere ve yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetle yeni yıla huzurlu bir şekilde gireceğimizi düşünüyoruz. Bu vesileyle herkesin yeni yılını da kutluyorum" dedi.

ZOKORA: "KAZANDIK AMA ZOR OLDU"

Didier Zokora ise zor bir 90 dakikayı geride bıraktıklarını belirtti, "Bugün ciddi anlamda zor bir maç geçirdik. Rakip bizi zorladı. Maçın başında top bizdeydi ama kötü gol yedik. Daha sonra goller bularak galip geldik. Kazandık ama zor kazandık. Sezonun ilk yarısını sahamızda yenilmeden bitirdik. Ev sahibi olarak iyi maçlar sergiledik. Onur'a müthiş performansı nedeniyle teşekkür ediyorum. Onun iç saha performansında payı büyüktür" diye konuştu.

BAMBA: “ÇOK MUTLUYUZ VE TATİLE MORALLİ GİDECEĞİZ”

Bamba da önemli olanın 3 puanı olduğunu vurguladı, "Geriye düştüğümüz bir maçtı. Çok maç oynadık ve yorulduk. Önemli olan 3 puanı almaktı. Çok mutluyuz ve tatile moralli gideceğiz. Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

AKÇAY OTOBÜSLE STATTAN AYRILDI

Mide spazmı geçirdiği için basın toplantısına katılamayan Mustafa Akçay, soyunma odasında bir süre dinlendikten sonra takım otobüsüne binerek stattan ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:56

İLGİLİ HABERLER