
TRABZONSPOR'DA ŞİDDETLİ SARSINTI!..
TÜM umutlarını bağladığı Fortis Türkiye Kupası’na, Kayseri Erciyesspor’a yenilerek havlu atan ve hedefsiz kalan Trabzonspor’da şok yaşanıyor. Bordo mavili camiada yönetim ve teknik heyete tepki sesleri iyice yükselirken, istifa söylentileri ve teknik direktör Ziya Doğan’ın geleceği konuşuluyor.
GERGİNLİK
YÖNETİMDE tüm gözlerin asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nda olduğu öğrenildi. Futbol şubesinin başında olan Sayitoğlu’nun, başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’na tepki olarak Kayseri’ye gitmediği ve istifasının cebinde olduğu belirtildi. Sayitoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Fortis Türkiye Kupası’nı alamazsak bir senemiz boşa gitmiş demektir” ifadesini kullanmıştı.
Bu arada Trabzonspor’da alınan tüm kötü sonuçlara rağmen yönetimin ısrarla arkasında durduğu teknik direktör Ziya Doğan da önceki günkü Erciyesspor maçı sonrası iyice tartışılır hale geldi. Tek umudu olan Türkiye Kupası’nı da elinden kaçıran bordo mavililerde yönetimin önümüzdeki günlerde Ziya Doğan ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.
Taraftarın istifa sesleri karşısında sessiz kalmama düşüncesinde olan Albayrak yönetiminin hedefindeki isim teknik direktör Ziya Doğan. Her maç sonrası “Eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağız” diyen Doğan’a yönetimdeki bazı isimlerin karşı olduğu öğrenildi.