Spor
  • 1.9.2022 00:42

Trabzonspor'dan Maxi Gomez bombası!.. Ali Koç çıldıracak

 8 Eylül'de sona erecek olan transfer sezonunda hareketlilik devam ediyor. Golcüsü Cornelius'u Kopenhag'a satan Trabzonspor, transferde çok konuşulacak bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. İspanyol basınına göre Bordo-mavili takım, Maxi Gomez için kulübü Valencia ile görüşmelere başladı ve anlaşmanın detayları belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Süper Lig'de golcü transferi için sürpriz hamleler geliyor.Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius'u Kopenhag'a satan Trabzonspor, kadrosuna Umut Bozok'u kattı. Bir golcü transferi daha yapmak isteyen bordo-mavili takım yılıın transferine imza atmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe ve Trabzonspor, yeni bir golcü transferi için karşı karşıya geldi. İki takım da Uruguaylı yıldız golcüyü kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.

TRABZONSPOR, MAXI GOMEZ'LE ANLAŞTI

Fenerbahçe'nin bir süredir Maxi Gomez ve kulübü Valenci ile yaptığı görüşmeler sonucunda istediği neticeyi alamamıştı.İspanyol AS gazetesinin haberine göre Trabzonspor, Maxi Gomez için devreye girdi. Bordo-mavili kulüp, Valencia ile tüm şartlarda anlaşmaya vardı.

Valencia ile anlaşmaya varan Trabzonspor, Uruguaylı golcüyü 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Habere göre oyuncunun yarın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.Maxi Gomez'i bugün İspanya'dan getirecek uçağın sabah 10.00'da Valencia'dan Trabzon'a uçuşu planlandı.

SÖZLEŞMENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Gomez için yapılan görüşmelerde Valencia bonservisin yanında bir sonraki satıştan pay için diretti. Şu an için yüzde 20 seviyesinde bir sonraki satıştan pay konusunda kulüpler arasındaki görüşmeler tamamlanmak üzere.

 

 

Güncellenme Tarihi : 1.9.2022 00:45

İLGİLİ HABERLER