Yaşam
  • 25.8.2022 11:38

Trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses arabada sıkıştı.. İşte ilk görüntüler

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi.Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüs kamyonla çarpışarak şarampole devrildi. Tatlıses'in yanında kızının da olduğu öğrenildi. Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Son dakika... İbrahim Tatlıses, Bodrumda trafik kazası geçirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu araç, Yalıkavak yolu üzerinde bir kamyon ile çarpışarak şarampole yuvarlandı. İbrahim Tatlıses'in yanında kızı Elif Ada'nın da olduğu öğrenildi.

Son dakika... İbrahim Tatlıses, Bodrumda trafik kazası geçirdi

BİLİNCİ AÇIK, KONUŞABİLİYOR

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Son dakika... İbrahim Tatlıses, Bodrumda trafik kazası geçirdi

"KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIKLARI İDDİA EDİLİYOR"

DHA muhabiri Fırat Akay, CNN Türk canlı yayınında kazayla ilgili detayları anlattı:

"Saat 10:30'u gösterdiğinde şarampole devrildi. Şu dakika itibariyle panelvan tipi araç şarampolden çıkarıldı, yakınları görüntü almamıza izin vermiyor. Oğlu, kızı, yakınları burada. Görüntü almamız istenmiyor. Sıkıştığı araçtan çıkarılıyor. Araçtan çıkarılınca hastaneye götürülecek. Sağlık durumu ile ilgili net bilgi yok. Araç bir dakika önce şarampolden çıkarıldı. Yağış da vardı. Tatlıses'in akşam saatlerinde Yalıkavak'ta bir restoranda sahne alacaktı, sahne alacağı yere gidiyordu. Bir kamyonet de var. Kamyonetin kazaya nasıl karıştığı bilinmiyor. Kafa kafaya çarpıştıkları iddia ediliyor. Tüm bilgiler teyide muhtaç. Ekipler etten duvar ördü. Şu anda bir kapıyı çıkardılar."

Son dakika... İbrahim Tatlıses, Bodrumda trafik kazası geçirdi

İbrahim Tatlıses kızı Elif Adayı elleriyle besledi

ELİF ADA

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.8.2022 12:29

İLGİLİ HABERLER